Special Ledenvoordelen voorjaar 2017 beschikbaar

Door Marja Bastiaanse , 15 mei 2017

Deze week kunt u de Special Ledenvoordelen voorjaar 2017 verwachten. In deze special geven wij u een kijkje achter de schermen van de ledenvoordelen, waar u als lid van kunt profiteren met veel achtergrondinformatie, ontwikkelingen binnen de markt en nuttige tips.

Nu de markt weer trekt heeft u hopelijk uw handen vol aan projecten of offertes voor werken die binnenkort van start kunnen gaan. Dat u er dan niet aan toe komt om de ledenvoordelen op de website of in de ledenvoordelenbrochure door te nemen is begrijpelijk. Toch loont het zeker de moeite en wij helpen u graag om nog meer uit uw lidmaatschap te halen.

Dit kan bijvoorbeeld met een adviesgesprek bij u op kantoor of telefonisch. In de special leest u bijvoorbeeld hoe Nicole Snijders van Pilkington Nederland dit adviesgesprek heeft ervaren. Tevens worden er nieuwe trends en ontwikkelingen waar onze ledenvoordeelpartners op inspelen behandeld, denk bijvoorbeeld aan BIM, internet op de bouwplaats en omgevingsmanagement.

Kunt u niet wachten tot u de special heeft ontvangen? Bekijk dan nu alvast de digitale versie en doe er uw voordeel mee!Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen