BIM workshop Jong Bouwend Nederland

Door Redactie, 31 mei 2017

BIM workshop Jong Bouwend Nederland

Denk jij bij BIM als eerste aan 3D ontwerpen of tekenen? Kom dan op 5 juli2017  naar de BIM workshop georganiseerd door JBN regio Randstad Zuid.Ronald van den Hij legt uit dat BIM veel meer is dan ontwerpen en tekenen, het staat voor Building Information Modelling, met de nadruk op Information. Information staat voor kennis , herbruikbaar en bij goede toepassing realtime.

In aparte sessies gaan we in op het verschil in toepassing tussen de bouw en infra. De infra sessie ligt in handen van Gebiedsmanagers BV, de bouw sessie wordt verzorgd door Jody van Leeuwen van Topas Architecten. Naast praten over BIM zorgen we ook voor een BIM beleving.

We zijn deze middag te gast bij de Lely Campus in Maassluis, het centrum voor innovatie en creatie in de landbouwsector. Het eerste pand met een BREEAM 5* certificaat. De architect vertelt ons kort meer over dit bijzondere gebouw.

Een afwisselend en interactief programma. Heb je interesse, maar ben je nog geen lid van Jong Bouwend Nederland. Neem dan even contact op met Yvonne Hiddink via 079 3252 270 of y.hiddink@bouwendnederland.nlContactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid