Seniorenmarkt uw groeimarkt?

Door Redactie, 15 juni 2017

Seniorenmarkt uw groeimarkt?

Speel in op de markt van wonen, comfort en zorg. De 55-plus-markt voor wonen, comfort en zorg is in beweging. Door de vergrijzing stijgt het aantal senior woonconsumenten snel. Zij willen nog lang zelfstandig thuis wonen. De behoefte aan geschikte woningen en diensten aan huis groeit. Heeft u deze markt al verkend? Ziet u kansen? Of heeft u al eerste stappen gezet en wilt u meer uit deze markt halen?

Bouwend Nederland en UNETO-VNI gaan op 5 juli in Overijssel van start met het project Ondernemend Noaberschap voor wonen, comfort en zorg. In samenwerking met Lang Zult U Wonen en het Health Innovation Park.
Wij nodigen u graag uit voor deze startbijeenkomst waarin u de mogelijkheden ontdekt om uw diensten en netwerk te versterken.

Datum    : woensdag 5 juli 2017
Locatie   : OVG, Nijverheidsstraat 45 in Genemuiden
Tijd         : van 15.15 tot 17.30 uur
Aanmelden : vóór 1 juli aanmelden via deze AANMELDLINK

Deelname aan deze bijeenkomst en het project is gratis door een bijdrage van de provincie Overijssel. Heeft u belangstelling voor deelname, maar kunt u niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn, meldt u zich dan bij de projectleider: John Bakker, john.bakker@xement.nl , tel. (06) 80 09 04 61.

Ondernemend Noaberschap voor wonen, comfort en zorg. Een project in Overijssel van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, Lang Zult U Wonen en Health Innovation Park. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel, MKB Nederland Midden en VNO-NCW Midden.


WONINGMARKT

Contactpersoon bij dit bericht

Robert ter Hoek

Beleidsadviseur