Onbezorgd op vakantie

Door Marja Bastiaanse , 07 juli 2017

Onbezorgd op vakantie

Vakantiedokter

Stel, u bent met uw gezin op vakantie. Eén van uw kinderen heeft al 2 dagen last van buikpijn. Gaat u dan naar de plaatselijke arts? Of besluit u toch nog even te wachten? Voor deze twijfelgevallen is er de Vakantiedokter van Zilveren Kruis. Download nu de app en chat vanuit uw vakantiebestemming direct met een medisch expert uit Nederland.

Zilveren Kruis Achmea biedt u de app de Vakantiedokter aan zodat u tijdens uw vakantie vragen kunt stellen aan een medisch team van dokters en verpleegkundigen. U krijgt zo snel als mogelijk antwoord. Ook kunt u een foto toevoegen aan uw vraag.

U kunt ook bellen naar de Vakantiedokter via telefoonnummer +31 71 364 18 02. U bereikt de Vakantiedokter van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 23:00 uur. En in het weekend van 9.00 tot 21.00 uur.

Spoedeisende hulp
Voor spoedeisende zaken neemt u contact op met de alarmcentrale Eurocross Assistance via telefoonnummer +31 71 364 18 50. Zij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Maakt u nog geen gebruik van het ledenvoordeel met Zilveren Kruis? Geen probleem, u kunt gewoon gebruik maken van de app. Wilt u genieten van alle voordelen? Vraag dan nu alvast een collectiviteitsnummer aan voor 2018!

Download de appOver de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst