Familiedag afdeling Friesland super geslaagd!

Door Cees Udinga , 14 juli 2017

Familiedag afdeling Friesland super geslaagd!

Zaterdag 8 juli 2017 is voor velen een dag om met veel plezier op terug te kijken. Met zo’n 140 aanmeldingen, waarvan 40 kinderen, en fantastisch weer, kon deze dag voor de organisatie en de deelnemers niet meer stuk. De locatie, Paviljoen ‘De Hege Gerzen’ in Oudemirdum aan het IJsselmeer, was perfect en bood voor een ieder wat wils. Door het mooie weer is er zelfs door een aantal kinderen gezwommen.

Deze familiedag stond in het teken van het rijden op een Solex, het rijden in een oldtimer Daf 33 en voor de kinderen leuke activiteiten, als het kleuren van je eigen button met je naam er op, springkussen, leuke games als bubble voetbal, boogschieten, voetgolf, rit met de waterpeddels, een rondrit met de Gaasterland-express of een toer met de oude Amerikaanse schoolbus.

Uiteraard ontbrak op deze dag de traditionele Haringkar van Fedde niet. Onder politiebegeleiding, uiteraard in een Daf 33, is de haringkar begeleid naar een mooie plek in de middagroute. De liefhebbers konden hier een heerlijk harinkje happen.

Daarnaast was er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje, drankje en een heerlijke barbecue de onderlinge banden weer eens aan te halen. Het was mooi om te zien dat na afloop de kinderen moe maar voldaan, met rode blosjes op de wangen weer met papa en mama naar huis gingen.

Kort gezegd: een fantastische dag waar met veel plezier op terug gekeken wordt!
Bedankt aan deze 140 toppers en alle bedrijven die aan deze dag hebben meegewerkt!

Namens de organisatie,
Ellie en Bernard Kramer, Fedde Kingma, Harry de Vries en Cees UdingaOver de auteur

C. (Cees) Udinga

Algemeen Secretaris Afdeling Bouwend Friesland