Vraag alvast een collectiviteitnummer aan voor de Bouwend Nederland Zorgverzekeringen

Door Marja Bastiaanse , 14 augustus 2017

Vraag alvast een collectiviteitnummer aan voor de Bouwend Nederland Zorgverzekeringen

De mantelovereenkomst tussen Bouwend Nederland en Zilveren Kruis en Avéro Achmea biedt werkgevers en werknemers en hun gezin ook in 2018 een collectieve ziektekostenverzekering tegen zeer scherpe premies en extra bouwspecifieke dekkingen.

Met de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis en Avéro Achmea  biedt u uw medewerkers een goede aanvulling op hun arbeidsvoorwaarden. U en uw medewerkers profiteren via het collectief van Bouwend Nederland naast de toch al zeer scherpe tarieven van een extra korting op de premie en bouwspecifieke dekkingen.

Jaarlijks zien wij aan het eind van het jaar een extra stroom aan informatieaanvragen en kan er vertraging ontstaan bij de aanvraag van het collectiviteitnummer. Wij willen u er dan ook op attent maken dat u niet tot het eind van het jaar hoeft te wachten met de aanvraag van het collectiviteitnummer.

Kijk voor meer informatie over de zorgmantel met Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea op de betreffende pagina's op onze website of vraag direct een collectiviteitnummer aan via het aanmeldformulier.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst