Gezocht! Stagiair ontwikkeling social intranet

Door Redactie, 14 augustus 2017

Gezocht! Stagiair ontwikkeling social intranet

Voor de periode van september - februari zijn wij op zoek naar een stagiair die ons kan helpen om het sociale intranet van Bouwend Nederland te ontwikkelen. Je werkt mee op de afdeling Communicatie en ervaart tijdens je stage hoe het is om in een dynamische omgeving te werken.

Je werkt mee op de afdeling Communicatie. Je ervaart tijdens je stage hoe het is om in een dynamische omgeving te werken. Je ondersteunt het communicatieteam op alle mogelijke manieren. De werkzaamheden zijn afwisselend en betreffen o.a. : 

  • Inventariseren aan welke eisen een nieuw intranet moet voldoen; 
  • Opstellen pakket van eisen; 
  • Werven internetbureau; 
  • Meewerken aan de transitie van het oude naar het nieuwe intranet; 
  • Opstellen communicatieplan voor de lancering en gebruik van nieuwe intranet; 
  • Uitvoeren van het communicatieplan voor zover de tijd dat toelaat; 
  • Stageopdracht en/of onderzoeksmogelijkheden in overleg met jou te bepalen.

Wat vragen wij van je?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student communicatie/ online media / webdesign (hbo). Je hebt een representatieve, klantgerichte houding en kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift. Je werkt graag samen in teamverband, maar je neemt ook initiatief en kunt goed zelfstandig werken. Je neemt graag initiatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden een stageplaats van 5 à 6 maanden in de periode september – december 2017. Wanneer je precies begint, welke dagen je er bent, de invulling van je uren etc. bepalen we in overleg. Je werkt mee op de veelzijdige afdeling Communicatie in een team van 7 professionals. Openbaar vervoer is op loopafstand. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding. Ben jij de gemotiveerde stagiair die van aanpakken houdt? Kom dan bij ons stage lopen en ontdek hoe leuk en uitdagend een communicatiebaan in de bouw kan zijn!

Meer weten?

Neem contact op met Alex Nieuwenhuis, e. a.nieuwenhuis@bouwendnederland.nl, tel. 06 28402628.
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur je motivatie met CV naar vacature@bouwendnederland.nl t.a.v. afdeling HR.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE