Ook uw medewerkers profiteren van het lidmaatschap van Bouwend Nederland

Door Marja Bastiaanse , 29 augustus 2017

Ook uw medewerkers profiteren van het lidmaatschap van Bouwend Nederland

Als lid van Bouwend Nederland kunt u naast de informatie en kennisuitwisseling ook gebruikmaken van de trainingen en cursussen via Bouwend Nederland Academy en de telefonische helpdesk van Bouwend Nederland Advies. Daarnaast kunnen leden profiteren van ledenvoordelen, dit betekent niet alleen gemak en betere voorwaarden en condities, maar ook financieel voordeel.

Dit geldt ook voor uw medewerkers. Zo kunt u de collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en/of Avéro Achmea aanbieden. Hierbij ontvangen uw medewerkers 10% korting op de basis-, 17% korting op de aanvullende en 15% korting op tandartsverzekeringen. Daarnaast profiteren ze van extra vergoedingen met o.a. dekkingen voor fysiotherapie, brillen en contactlenzen. Dit voordeel geldt ook voor de eventuele partner en kinderen t/m 17 jaar!

Daarnaast kunnen uw medewerkers gebruik maken van IAK voor al hun overige privé-verzekeringen, zoals een auto-, inboedel, aansprakelijkheidsverzekering en meer. De kortingen lopen op tot 20%. IAK helpt u graag met het communiceren van de regeling en biedt een gepersonaliseerde werkgevers webpagina voor uw medewerkers.

Met deze ledenvoordelen kunt u uw medewerkers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zonder extra kosten voor u als werkgever. Kleine moeite, groot gebaar!

Kijk voor meer informatie over de ledenvoordelen met Zilveren Kruis, Avero Achmea en IAK op www.bouwendnederland.nl/ledenvoordelen. Hier kunt u ook direct een collectiviteitsnummer aanvragen.


MODERN PERSONEELSBELEID EN DUURZAME INZETBAARHEID

Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst