Wat is jouw favoriete start-up? Stem nu!

Door T.R. (Tom) van Eck , 12 september 2017

Wat is jouw favoriete start-up? Stem nu!

De wereld wordt in hoog tempo digitaler. Ook in de bouw wordt dat steeds duidelijker: BIM, Big Data, Smart Buildings... Op 28 september a.s. organiseren ING en Bouwend Nederland, samen met Holland ConTech, een Matchmaking Meetup in het kader van personeel in het digitale tijdperk. Tevens wordt deze middag de ConTech Pitch 2017 Award uitgereikt. Bekijk hier alle video's en stem op jouw favoriet »

Matchmaking Meetup op 28 september

In de Matchmaking Meetup verbindt Holland ConTech grown-ups met start-ups in de Bouw, Infra en Vastgoed sector. Deze meetup wordt heel bijzonder. U krijgt een kijkje in de keuken van ING, een echte FinTech organisatie. Feikje Dunnewijk, Directeur People Development ING deelt haar verhaal over ‘Impact maken binnen een bedrijf zonder te vertellen wat een ander moet doen’, de manier waarop ING werkt in en reageert op een sterk veranderende wereld. Daarnaast kunnen 5 start-ups pitchen voor de ConTech Pitch 2017 Award welke wordt uitgereikt door een deskundige jury vanuit de gehele sector. Ontmoet de founders van deze start-ups en laat u inspireren!

Programma

Aanmelden en meer informatie

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De entreefee bedraagt normaal € 125,- excl. btw. Als lid van Bouwend Nederland bieden wij u gratis entree aan. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Mirjam van Etten, m.vanetten@bouwendnederland.nl.

Informatie over de Matchmaking Meetup op 28 september a.s. tref je hier »


MARKT

Over de auteur

T.R. (Tom) van Eck