Basistraining P&O start 18 oktober in het Westland

Door Redactie, 12 september 2017

Basistraining P&O start 18 oktober in het Westland

Het succes van een organisatie hangt in belangrijke mate af van de mensen die er werken. De interactie met medewerkers is veelzijdig en continue in beweging. Naast administratieve processen is het werven en motiveren van medewerkers een belangrijke taak. De P&O functionaris is een belangrijk aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden.

In de bouw & infra sector worden P&O taken vaak verricht door mensen, die hier niet speciaal voor zijn opgeleid. Dit terwijl het arbeidsrecht en de cao bouw & infra complex zijn. Bouwend Nederland heeft voor deze doelgroep de Basistraining P&O ontwikkelt. Op een interactieve wijze en met veel oog voor de dagelijkse praktijk doorlopen we in vier dagdelen het aannemen, motiveren en ontslaan van mensen.

In regio Randstad Zuid start de basistraining P&O op 18 oktober. De kosten bedragen € 250,00, dit bedrag is het totaalbedrag voor de vier workshops inclusief lunch. Data: 18 oktober, 1, 15 en 29 november. De workshops starten om 9.00 uur en eindigen rond 13.00 uur.

Locatie: De Westlandse Druif, Vlotlaan 535 te Monster

Meld je nu aan er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Mail naar evenementen@bouwendnederland.nl 


WETGEVING MODERN PERSONEELSBELEID EN DUURZAME INZETBAARHEID

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid