Onderhandelen met meer plezier en resultaat | 14 maart 2018

Door Redactie, 07 februari 2018

Onderhandelen met meer plezier en resultaat | 14 maart 2018

Het is je gelukt! Je hebt een overtuigende presentatie weggezet en de opdrachtgever wil met jou in zee. Gefeliciteerd! De volgende stap: afspraken maken over inzet, financiën, aanpak etc. Oftewel: je gaat onderhandelen! Maar wat biedt de opdrachtgever jou en wat wil jij bereiken? Waar liggen de win-win-mogelijkheden? Hoe doe je concessies, en hoe rondt je de onderhandeling af met een bevredigend resultaat voor jullie beide? Dat leer je allemaal in deze dagcursus.

Na afloop van deze cursus

  • Weet je hoe je door goed onderhandelen tot mooie opdrachten kunt komen;
  • Weet je hoe je tijdens het onderhandelen een prettige relatie onderhoudt met jouw opdrachtgever.

Volg deze cursus als je…

In een bouwbedrijf werkt en technisch onderlegd bent. Ben je daarnaast iemand die commercieel graag een steentje bij draagt maar op dat vlak nog weinig ervaring heeft? Dan is deze training voor jou bestemd! Tijdens deze training ontwikkel je commerciële vaardigheden, leer je beseffen hoe belangrijk je ‘gunfactor’ is én word je minder afhankelijk van aanbestedingen.

Zo ziet de training eruit

Deze training is de laatste uit een serie van vijf praktische eendaagse trainingen commerciële vaardigheden. In deze serie ontwikkel je alle vaardigheden om succesvolle project- en relatieacquisitie te plegen. ’s Ochtends behandelen we theorie. ’s Middags brengen we die theorie direct in de praktijk. Je gaat oefenen met een acteur en krijgt praktische feedback. Niemand die jou de kaas nog van het brood eet!

Meer leren over marketing en acquisitie? Volg dan ook de overige vier trainingen in de serie commerciële vaardigheden.

Cursusinformatie voor 14 maart 2018

  • Locatie: Regio Amsterdam
  • Tijd: dag
  • Kosten: € 495,00 (excl. btw) voor leden Bouwend Nederland | € 695,00 (excl. btw) voor niet-leden

Geef je nu op voor deze cursus »


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE