20e Editie Bouw Compleet heeft weer een glasplein

Door Redactie, 25 september 2017

Vakbeurs Bouw Compleet, op 10, 11 en 12 oktober in Hardenberg, wordt gecombineerd met de Schilder-, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen. Voor beide beurzen is nu het kennisprogramma bekend. In samenwerking met Bouwend Nederland zijn aansprekende thema’s vastgesteld: automatisering, BIM, circulair bouwen, duurzame inzetbaarheid, innovatieve materialen en producten, omgevingsmanagement, technische verduurzaming, aanbestedingswet en wet/regelgeving persoonsgegevens 2018.

De onderwerpen zijn gekozen in overleg met Bouwend Nederland en naar aanleiding van onderzoek onder de bezoekers van de vorige editie. Diverse lezingen worden onder andere verzorgd door Stichting Pioneering, Bouwend Nederland en Volandis. Het volledige kennisprogramma is te vinden op www.bouwcompleet-hardenberg.nl.

Het Glasplein met workshops

Naast het kenniscentrum is er dit jaar in samenwerking met Bouwend Nederland vakgroep GBO weer een Glasplein. Op deze tweede editie van Het Glasplein bundelen glasfabrikanten-, leveranciers- en kunstenaars hun krachten om aan de hand van workshops, demonstraties en tentoonstellingen meer informatie te geven over de glasbranche.