Gemeente De Wolden hanteert per 1 oktober 2017 nieuw inkoopbeleid voor civiele werken

Door Redactie, 02 oktober 2017

Gemeente De Wolden hanteert per 1 oktober 2017 nieuw inkoopbeleid voor civiele werken

De gemeente De Wolden heeft bekend gemaakt een nieuw inkoopbeleid voor civiele werken te gaan hanteren. Wilt u als aannemer na 1 oktober 2017 nog in aanmerking komen voor werken uit meervoudig onderhandse aanbestedingen tussen de €150.000 en €2.000.000, dan dient u zich per 1 oktober in te schrijven voor de gros-wachtlijst van de gemeente.

De reden voor de urgentie is dat de gemeente heeft gekozen voor inschrijvingen op volgorde van binnenkomst met een maximum van 10 plaatsen op de wachtlijst. Het betreft werkzaamheden voor het bouw- en woonrijp maken, groot onderhoud aan elementverhardingen en groot onderhoud aan asfaltverhardingen.

De berichtgeving voor dit nieuwe beleid is niet via de meest gangbare kanalen verlopen (advertenties in dagbladen). Voor zover wij hebben kunnen nagaan zijn ondernemers niet rechtsreeks hierop gewezen vanuit de gemeente. Omdat de berichtgeving hierover u mogelijk ontgaat, brengen wij nu de groslijst extra onder de aandacht om u de kans te geven zich in te schrijven.

Voor nadere informatie en de voorwaarden verwijs ik u naar de website van de gemeente De Wolden.
www.dewolden.nl/wonen-en-leven/uitnodigingsbeleid-aanbestedingen_44894/


AANBESTEDEN