Gemeenteraadsverkiezingen

Door Redactie, 06 oktober 2017

Politieke partijen weten BNL goed te vinden in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen 2018. Afgelopen zomer zijn alle partijen druk in de weer geweest met het schrijven van hun verkiezingsprogramma’s. Vanuit diverse delen van het land hebben we positieve reacties ontvangen op de input van BNL. In een aantal gevallen zijn we zelfs gevraagd om een persoonlijke toelichting te verzorgen!

Zodra deze verkiezingsprogramma’s gepubliceerd worden, zullen deze door BNL worden geanalyseerd. Dit geeft ons een eerste indruk van het effect van de geleverde inspanningen. Hiermee luiden we de volgende beïnvloeding fase in, waarbij BNL samen met afdelingen en infra platforms diverse dialoogsessies zal organiseren verspreid over het land. In deze sessies zullen ondernemers en politici discussiëren over relevante thema’s die sector aangaan.

In de verdere aanloop naar de verkiezingen zal de media campagne van BNL worden gestart welke vooral gericht is op beïnvloeding van de algemene opinie. Deze campagne is momenteel volop in voorbereiding.Contactpersonen bij dit bericht

Dennis Mollet

Adviseur Bouw & Infra Regio Zuid

Ruben Heezen

Adviseur Overheid & Markt Regio Randstad Noord