Samenwerking met opdrachtgevers verbeteren? Word ambassadeur voor de Marktvisie!

Door Harry Wisse , 10 oktober 2017

Samenwerking met opdrachtgevers verbeteren? Word ambassadeur voor de Marktvisie!

De bouw-, infra en- installatiesector staat voor grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Als opdrachtgevers en opdrachtnemers moeten we anders gaan denken én doen én anders en beter met elkaar samenwerken. Hiermee zijn we al begonnen en iedereen is erbij nodig. Opdrachtgevers, zoals Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en woningcorporaties. Opdrachtnemers, zoals bouwers, technisch dienstverleners en de toeleverende industrie.

Help je collega's

Sta jij achter de Marktvisiee en wil jij andere bouw- en infrabedrijven helpen met je ervaringen en aanpak? Meld je dan aan als ambassadeur voor de Marktvisie. Een unieke manier om collega's te inspireren, met bedrijven uit andere sectoren in gesprek te gaan en je netwerk uit te breiden!

Deel je ervaringen

Op bijeenkomsten krijg je de gelegenheid meer te vertellen over hoe jij de Marktvisie in praktijk brengt. Heb je een eigen aanpak ontwikkeld? Heb je tips en tricks voor je collega's? Deel die dan tijdens een workshop of in een discussie. Een paar keer per jaar (2 of 3 keer) doen we graag een beroep op jou. Uiteraard op een datum/tijdstip dat het jou uitkomt.

Doe mee met de training

Lijkt je dit erg leuk maar heb je nog geen ervaring met het geven van workshops? Geen probleem. Binnenkort organiseren we een speciale workshop voor alle geïnteresseerde ambassadeurs zodat je goed voorbereid op pad gaat. Leerzaam en leuk!

Meld je aan

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden, neem dan contact op met Harry Wisse (h.wisse@bouwendnederland.nl of 06-22475672). We hopen op veel verschillende ambassadeurs vanuit veel verschillende organisaties. Je functie maakt niet uit want ook hierin zoeken we naar diversiteit!

Kijk op onze themapagina voor meer informatie over de Marktvisie »


MARKT

Over de auteur

H. (Harry) Wisse

Accountmanager