De geheimen achter de jaarrekening

Door Yvonne van Zijl , 13 oktober 2017

De geheimen achter de jaarrekening

Dat is het thema van de Contactgroep Financiën regio Zuid op woensdag 1 november 2017. Dat klinkt misschien wat cryptisch, maar we beloven u dat we daar concrete invulling aan geven. ‘We’ is in dit geval Ludo Lambrechts, een gerenommeerd en veelgevraagd spreker en adviseur over financiële topics.

Hij gaat met u in op de jaarrekening(en) en zal met u sparren over wat daarin te lezen valt, ook tussen de regels van balans en v&w door. Ook u als financiële professional kan Ludo Lambrechts op ludieke manier nieuwe inzichten geven. Uiteraard is het mogelijk om ook andere onderwerpen aan de orde stellen.

Over Ludo Lambrechts

Onze spreker deze middag is al vele jaren actief als financieel adviseur voor grote en kleine ondernemingen in binnen- en buiteland, met name over investeringsmodellen en –beslissingen, waardemanagement-toepassingen, waarderingen of reporting formats. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker voor onderwerpen op het raakvlak van disciplines, met name finance-marketing interfaces.

Ludo Lambrechts heeft aan de Vlaamse Economische Hogeschool (nu Hogeschool Universiteit Brussel) het Master of International Business programma gestart en was daarvan ook een aantal jaren programmadirecteur. Ook heeft hij opleidingen gegeven aan de Universiteit Antwerpen Management School. In Nederland is Ludo Lambrechts al 25 jaar verbonden als docent aan “de Baak” in Noordwijk en Driebergen.

Locatie, tijden en aanmelden

Deze contactgroep Financiën vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemershuis aan het Reitseplein 1 te Tilburg. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. De ontvangst is vanaf 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een gezamenlijk drankje.

De leden van de contactgroep Financiën regio zuid zijn per e-mail uitgenodigd voor deze middag. Wilt u deze middag ook bijwonen en/of meer weten over de contactgroep, neemt u dan contact op met Yvonne van Zijl van regio Zuid. Zij is bereikbaar via 0135350510 en/of y.vanzijl@bouwendnederland.nl.Over de auteur

Y. (Yvonne) van Zijl

Beleidsmedewerker