Ritchie Bros. Auctioneers en Ironplanet bundelen krachten

Door Marja Bastiaanse , 23 oktober 2017

Ritchie Bros. Auctioneers en Ironplanet bundelen krachten

Twee van ’s werelds grootste materieelverkopers, Ritchie Bros. en IronPlanet, zijn samengegaan tot één bedrijf om klanten het beste te kunnen bieden op het gebied van veilingen en gerelateerde diensten. Het gecombineerde bedrijf biedt nu drie kanalen die het kopen en verkopen vergemakkelijken, waaronder veilingen zonder vastgestelde prijzen op locatie, maandelijkse online veilingen en een online marktplaats met vastgestelde prijzen.

Of bedrijven nu nieuw zijn bij Ritchie Bros. Auctioneers of IronPlanet, ze krijgen dezelfde persoonlijke en individuele klantenservice. In elk geval kan men profiteren van de samengevoegde branchekennis van ruim 2.000 medewerkers, waaronder meer dan 400 vertrouwde verkoopadviseurs uit meerdere sectoren en regio’s.

“Samen combineren wij tientallen jaren aan kennis en vertrouwen in de branche – daarbij bieden wij klanten over de hele wereld opties en platforms voor het kopen, verkopen en publiceren van materieel waar, op welke manier en wanneer zij maar willen - op locatie of online”, aldus Ravi Saligram,
CEO van Ritchie Bros.

Ook in Nederland kunnen bedrijven in de bouw en andere sectoren meer voordeel halen uit de verkoop van materieel bij het vernieuwde Ritchie Bros. Met de drie verkoopkanalen kunnen meer behoeften van klanten worden bediend. Zo zijn er bijvoorbeeld naast de liveveilingen zonder limieten op een veilinglocatie (zoals Moerdijk) ook mogelijkheden om juist met minimumprijzen te verkopen of zelfs vanaf eigen locatie. Dit alles op eenvoudige wijze, met heldere adviezen en een internationaal koperspubliek.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Antoon Schroder via +32 473 381 652 of vraag naar meer informatie bij de aankomende veiling van Ritchie Bros. in Moerdijk op 7 en 8 december.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst