100 jaar Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Door D. (Diane) Parlevliet , 23 oktober 2017

100 jaar Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Bouwend Nederland feliciteert lidbedrijf Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen met het 100-jarig jubileum!

Bouwbedrijf B.J. van der Steeg is een familieonderneming met een bijzondere historie. In 1917 is het bedrijf – op dat moment een timmerbedrijf – opgericht door H.J. van der Steeg. Onder zijn leiding en die van zijn zoon B.J. van der Steeg groeide de onderneming uit tot een volwaardig aannemingsbedrijf. Een bouwbedrijf dat de focus meer en meer legde op de seriematige woningbouw. En waar kennisoverdracht zorgde voor een continue verbetering en uitbreiding van de dienstverlening.

Tot op de dag van vandaag is Bouwbedrijf B.J. van der Steeg gevestigd in Genemuiden. De huidige locatie bevindt zich op nog geen 250 meter afstand van waar in 1917 de basis werd gelegd. Met kleinzoon Ben van der Steeg is het uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is: een ontwikkelend bouwbedrijf met een bijzondere visie op bouwen. En de familietraditie duurt voort. Ook de vierde generatie is inmiddels werkzaam binnen de familieonderneming. Iets om trots op te zijn!

Ben, Anne en Berend Jan van der Steeg hebben dit mooie jubileum afgelopen vrijdag gevierd op de bedrijfslocatie in Genemuiden. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website  www.vandersteeg.nl 

Wij hopen hen nog lange tijd als lid van onze vereniging van dienst te mogen zijn.Over de auteur

D. (Diane) Parlevliet

Directieassistent