Deelnemers denken met plezier terug aan hun JBN Masterclass

Door Marja Bastiaanse , 06 november 2017

Deelnemers denken met plezier terug aan hun JBN Masterclass

De rit van je leven! Met die ronkende belofte wordt de JBN Masterclass aangeboden aan jonge managers en directeuren van bouwbedrijven die in eindverantwoordelijkheid willen groeien.

Dat is nogal een belofte: de rit van je leven! Maar wordt die ook waargemaakt?
Om dat te achterhalen zijn alle deelnemers van de afgelopen 7 jaar geënquêteerd. Maar liefst 40 deelnemers deden graag mee, en wat blijkt: zij denken allemaal met plezier terug aan hun Masterclass en bevelen deze van harte aan.

De redenen daarvoor zijn heel divers. De Masterclass biedt voor elk wat wils, in het onderzoek is de mening gevraagd over het programma, de deelnemersgroep, de sprekers, de locaties en dergelijke. En vervolgens wat de motieven tot deelname waren. Hoe men de Masterclass ervaren heeft. En, heel belangrijk, wat die uiteindelijk heeft opgeleverd.

Overall scoort de JBN Masterclass meer dan vier sterren, op een schaal tot maximaal vijf. De deelnemers zijn tevens zeer te spreken over de impact van de Masterclass, zowel op hun carrière als op hun privé-leven. Nieuwsgierig naar alle antwoorden? Klik hier voor het complete onderzoeksrapport.

In samenwerking met Bouwend Nederland Academy start de eerst volgende JBN Masterclass op 26 januari 2018. Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 30 november.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid