Jong Professionals Verenigd

Door Redactie, 08 november 2017

Jong Professionals Verenigd

Jong Bouwend Nederland heeft samen met Jong UNETO-VNI , Jong TVVL, Jong FMN en Jong NVDO een netwerkvereniging opgericht: Jong Professionals Verenigd (JPV). We zijn daarmee hét netwerk voor kennis en ontwikkeling van jonge professionals die zich bezighouden met de ‘gebouwde omgeving’.

Wij houden elkaar op de hoogte van de nieuwste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en stimuleren kruisbestuiving tussen verschillende sectoren binnen de thema’s mens, gebouw en omgeving.

 
JPV organiseert verschillende activiteiten, zoals het jaarlijkse kennisfestival en verschillende kleinere bijeenkomsten met actuele onderwerpen. We organiseren deze activiteiten met de JPV Meetup.
De JPV Meetup is een platform waar we kennis, mensen en ideeën rond de gebouwde omgeving samenbrengen. Leden van de verschillende brancheverenigingen hebben hier de mogelijkheid om relevante informatie uit hun vakgebied te delen door middel van bijeenkomsten. Op die manier proberen we interactie tussen sectoren te creëren, omdat wij geloven dat daardoor innovaties ontstaan. En door deelname aan deze community krijg je ook snel en laagdrempelig toegang tot een zeer waardevol netwerk.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij de JPV Meetup? Dat kan! We vragen je om een aantal vragen te beantwoorden. Met deze informatie wordt vertrouwelijk omgegaan en door ons alleen gebruikt om jullie zo goed mogelijk te informeren. Het wel of niet ontvangen van meldingen kan door jou persoonlijk worden ingesteld binnen je accountinstellingen. Mis niets en meld je hier aan voor de JPV Meetup.

www.meetup.com/nl-NL/Jong-Professionals-Verenigd/Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid