Premies zorgverzekeringen 2018 bekend!

Door Marja Bastiaanse , 13 november 2017

Premies zorgverzekeringen 2018 bekend!

Onlangs zijn de premies voor de Bouwend Nederland zorgverzekeringen 2018 bekend gemaakt. Hieronder staan de premies voor de basisverzekeringen.

Uw medewerkers profiteren onder andere van 10% korting op de basis-, 17% korting op de aanvullende en 15% korting op de tandartsverzekeringen. Daarnaast profiteren zij van extra vergoedingen met onder andere dekkingen voor fysiotherapie en brillen/contactlenzen.


Fitte medewerkers met Present!

Zilveren Kruis biedt ondersteuning bij uw gezondheidsmanagement. Voorkom verzuim en werk samen met uw medewerkers aan hun gezondheid.

Met Present! Light kunt u direct aan de slag met gezond werken. Boek online workshops en trainingen tegen scherpe prijzen en met 10% extra korting.

Met Present! krijgt u toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten. Die kunt u inzetten om medewerkers fit en energiek te houden. Zo verhoogt u arbeidsproductiviteit en werkplezier en voorkomt u verzuim. Speciaal voor leden van Bouwend Nederland:

  • 25% korting op de premie van Present! voor de pakketten Persoonlijk, Samen en Visie;
  • Tot 5 extra gezondheidsoplossingen via uw eigen zorgaanbieders;
  • Alles regelen via één online tool.

Voor de uitgebreide premietabel, vergoedingenwijzer en meer informatie over het ledenvoordeel Zilveren Kruis en Avéro Achmea verwijzen wij u naar onze website.

Maken uw medewerkers nog geen gebruik van het collectief? Vraag hier uw collectiviteitsnummer aan.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst