Kom naar de open dag!

Door Redactie, 16 november 2017

Kom naar de open dag!

Kies voor een opleiding in de bouwsector! Bouwmensen Zuid Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw. Vrijdag 17 november hebben zij een open dag in Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht.

Wat kun je worden met deze opleidingen?


In 2 tot 5 jaar kun je timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of architect worden. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid biedt je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest. De moderne vakman is echter van meerdere markten thuis. Je leert technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s in de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers, werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding.

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom leert Bouwmensen Zuid-Holland Zuid over de nieuwste digitale hulpmiddelen en combineren ze oude materialen met nieuwe bouwstoffen.