Inzet Social Support en STEP betaald door verzuimverzekeraars

Door Redactie, 13 december 2017

Inzet Social Support en STEP betaald door verzuimverzekeraars

De kosten voor de inzet van Bouwend Nederland Social Support bij uw medewerkers (voorheen St. Sociale Bemiddeling) worden vergoed door de verzekeraars op de Bouwend Nederland verzuimmantels.

De Goudse Verzekeringen vergoedt per 1 januari 2018 de inzet voor 100% zowel bij verzuim als dreigend verzuim. Loyalis vergoedt de inzet van Social Support binnen het bestaande interventiebudget van € 1.000,-. Bij beide verzekeraars dient u vooraf contact met ArboDuo of de verzekeraar op te nemen. Social Support ondersteunt werknemers met vermindering of oplossing van hun privéproblemen, waardoor de werknemer uiteindelijk ook weer beter zal functioneren op de werkvloer.

Ook de interventiekosten van ledenvoordeelpartner STEP worden door beide verzekeraars op dezelfde wijze vergoed als bij Social Support. Met de trainingen van STEP leren uw werknemers fysieke overbelasting te voorkomen en beginnende klachten onder controle te krijgen. Daartoe heeft STEP een uniek concept en maakt gebruik van de meest innovatieve hulpmiddelen, waaronder de Bodyguard®.


DUURZAME INZETBAARHEID EN DE CAO BOUW & INFRA DUURZAME INZETBAARHEID EN VOLANDIS

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst