Uitnodiging: Netwerkbijeenkomst Techniek Serious Request 2017

Door Anne de Jonge , 15 december 2017

Uitnodiging: Netwerkbijeenkomst Techniek Serious Request 2017

Hierbij nodigen wij u namens alle gezamenlijke partners in de techniek én de Provincie Gelderland van harte uit voor de “Netwerkbijeenkomst Techniek Serious Request 2017” op donderdag 21 december 2017 bij Aventus in Apeldoorn.

Op deze unieke bijeenkomst zal het plan “Arbeidsmarkt – Leven Lang Ontwikkelen in de Techniek”, een publiek-privaat initiatief van de Provincie Gelderland, de technische branches, vakbonden en O&O-fondsen aangeboden worden aan de heer Scheffer, Gedeputeerde Provincie Gelderland.

Op deze middag hebben wij, als gezamenlijke initiators, tevens een absolute sensatie op het vlak van “Trends en Innovaties” weten vast te leggen. The Fountainheads geven ons een “Wake-Up Call”, die ons nog lang bij zal blijven!

14.15 uur Inloop / ontvangst

14.45 uur Opening Robert-Jan de Vries; OTIB - RBPI Gelderland / Overijssel

14.50 uur Aanbieden “Plan Arbeidsmarkt – Leven Lang Ontwikkelen Technische branches” door de heer T. Straatman (Metaalunie) en mevrouw D. Schoorlemmer (FNV) aan de heer M. Scheffer – Gedeputeerde Provincie Gelderland

15.15 uur Waarom Serious Request 2017 in “jullie” stad?; De heer M. Sandmann - Wethouder Gemeente Apeldoorn

15.25 uur Mevrouw M. Lentz – UWV Werkbedrijf; Wat zijn de arbeidsmarktkansen, binnen de technische branches, in de Stedendriehoek?

15.35 uur The Fountainheads; Trend- en Innovatiesessie – Uw Wake-Up Call!( https://www.youtube.com/watch?v=SvOzX6eAKqY )

16.30 uur Afsluiting en hierna een VIP-rondleiding op het Techniekplein Serious Request 2017 onder het genot van een hapje en drankje in de OTIB Technobiel.

Locatie: Auditorium Aventus, Laan van de Mensenrechten 500 (parkeerplaatsen beschikbaar onder Aventus)

Aanmelden voor deze unieke bijeenkomst kan door op deze link te klikken.

Uw aanmelding én komst zien wij heel graag tegemoet.

Namens de gezamenlijke partners: Provincie Gelderland, FNV, CNV, De Unie, Metaalunie, Uneto-VNI, Bouwend Nederland, OOM, A+O, OTIB -Over de auteur

A.E. (Anne) de Jonge

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt