Social Support onderdeel van Bouwend Nederland

Door Redactie, 19 december 2017

Social Support onderdeel van Bouwend Nederland

Vanaf 1 januari 2018 werken de sociale bemiddelaars verder onder de naam Social Support. Zij bieden dienstverlening à la 2e lijn dienstverlening van Bouwend Nederland Advies aan, gericht op de werknemers en hun privé issues. De medewerkers van Social Support doen hun werk dicht op onze leden vanuit de vijf regiokantoren.

Met Social Support, geïntegreerd binnen Bouwend Nederland, komen de diensten voor de bedrijven in bouw en infra beter tot hun recht. De maatschappelijk werkenden Tonny Grotenhuis (06 - 53 15 29 67) voor de noordelijke en oostelijke regio’s en Fred Bimbergen (06 - 53 15 30 75) voor de zuidelijke regio’s zijn direct te bereiken. Het is ook mogelijk om contact te leggen via uw regiokantoor of Bouwend Nederland in Zoetermeer 079 - 3 252 250, of per mail socialsupport@bouwendnederland.nl.

Inzet Social Support en STEP betaald door verzuimverzekeraars

De kosten voor de inzet van Bouwend Nederland Social Support bij uw medewerkers  worden vergoed door de verzekeraars op de Bouwend Nederland verzuimmantels.

De Goudse Verzekeringen vergoedt per 1 januari 2018 de inzet voor 100% zowel bij verzuim als dreigend verzuim. Loyalis vergoedt de inzet van Social Support binnen het bestaande interventiebudget van € 1.000,-. Bij beide verzekeraars dient u vooraf contact met ArboDuo of de verzekeraar op te nemen. Social Support ondersteunt werknemers met vermindering of oplossing van hun privéproblemen, waardoor de werknemer uiteindelijk ook weer beter zal functioneren op de werkvloer.

Ook de interventiekosten van ledenvoordeelpartner STEP worden door beide verzekeraars op dezelfde wijze vergoed als bij Social Support. Met de trainingen van STEP leren uw werknemers fysieke overbelasting te voorkomen en beginnende klachten onder controle te krijgen. Daartoe heeft STEP een uniek concept en maakt gebruik van de meest innovatieve hulpmiddelen, waaronder de Bodyguard®.

Meer informatie over Social Support is te vinden op www.bouwendnederland.nl/socialsupport »


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE