Afbeelding Denk mee over de toekomst van de bouw en infra

Denk mee over de toekomst van de bouw en infra

Voor werknemers jonger dan 40 jaar

Lees meer

Jong Bouwend Nederland

Niemand kan voorspellen hoe het Nederland van morgen eruit zal zien, maar daarom is het juist zo belangrijk om nu al stil te staan bij de vraagstukken van de toekomst. Met behulp van deskundigen binnen en buiten onze sector zetten we denkrichtingen uit in aanloop naar het jaar 2030. Ook Jong Bouwend Nederland denkt mee na over de mogelijkheden en uitdagingen voor de volgende generaties op de bouwplaats.

Webinar Bouw 2030 Future of Work

Jong Bouwend Nederland organiseerde op 27 mei 2020 de webinar Bouw 2030 Future of Work. Hierbij werd gekeken wat in de bouwsector de impact is (en zal zijn) van exponentiële technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, AR & VR, Internet of Things en robotica.

Het webinar werd georganiseerd met als doel om bewustzijn te creëren van de impact die technologie de komende jaren gaat hebben op de inhoud van werk en hoe het werk georganiseerd zal gaan worden. 

Herbekijk het webinar 

JBN Workshops: The Future of Work

Als vervolg op het JBN webinar 'de toekomst van werk’ dat op 27 mei plaatsvond, werden een aantal workshops georganiseerd om dieper op de besproken onderwerpen in te gaan:

  • Dinsdag 1 september 15:00 – 17:00 uur: Technologie & Digitalisering 
  • Woensdag 9 september 08:00 uur – 10:00 uur: Financieel
  • Donderdag 10 september 15:00 uur – 17:00 uur: Duurzaamheid & Circulariteit
  • Dinsdag 15 september 8:00 – 10:00 uur: Mens & Sociaal
  • Donderdag 17 september 08:00 uur – 10:00 uur: Democratie & Besluitvorming

 

 

Word lid van JBN

Ben jij jonger dan 40 én werkzaam op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? En wil je graag de toekomst vormgeven samen met andere leeftijdsgenoten in de sector? Dan ben je bij ons aan het juist adres! Jong Bouwend Nederland is een netwerk van leeftijdsgenoten die veel met elkaar gemeen hebben, onderling kennis willen uitwisselen én willen groeien in hun werk.