Afbeelding Geef mee vorm aan het Nederland van morgen!

Geef mee vorm aan het Nederland van morgen!

Schrijf je in voor een van onze JBN workshops

Workshops

Omdat de online sessies in september zo succesvol waren, hebben we ervoor gekozen om opnieuw enkele workshops in te plannen. Wil je graag meepraten over hoe het Nederland van morgen eruit kan zien? Meld je dan aan voor een van onderstaande workshops. We hanteren een maximum aantal van 20 deelnemers dus VOL = VOL.

 

 

Dinsdag 10 november: Digitalisering & Technologie van 8.00 tot 10.00 uur

Wat is de impact van digitalisering op de bouw in 2030? Welke kansen bieden Virtual Reality, 3D printing en robotisering om projecten anders aan te pakken en welke initiatieven vinden er nu al plaats? Wat kun je als bouwbedrijf doen om deze nieuwe technologieën breder in te zetten en gebruik verder te stimuleren?

 

 

Dinsdag 17 november: Complexe besluitvorming van 8.00 tot 10.00 uur

Complexe besluitvorming in 2020: het lijkt erop dat er steeds langzamer besluiten worden genomen en inspraakprocedures duren vele jaren. Wat betekent dit voor projecten? Welke rol kan technologie spelen om hiermee anders om te gaan in 2030?

 

 

Word lid van JBN

Ben jij jonger dan 40 én werkzaam op (aankomend) managementniveau in de bouw en infra? En wil je graag de toekomst vormgeven samen met andere leeftijdsgenoten in de sector? Dan ben je bij ons aan het juist adres! Jong Bouwend Nederland is een netwerk van leeftijdsgenoten die veel met elkaar gemeen hebben, onderling kennis willen uitwisselen én willen groeien in hun werk.