Directie

Fries Heinis, algemeen directeur

Fries Heinis is vanaf 1 oktober 2014 als algemeen directeur verbonden aan Bouwend Nederland. Vóór zijn aantreden was Fries acht jaar lang directeur van de Vereniging van Waterbouwers. Eerder was hij werkzaam bij VNO-NCW, de KNVB en de Tweede Kamer-fractie van de VVD. Hij kent de wereld van het verenigingsmanagement, de belangenbehartiging en de bouw- en infrasector dus goed. Zijn belangrijkste opgave voor de komende jaren is het versterken van de binding met leden. 'De leden komen wat mij betreft op de eerste, tweede en derde plaats.'

Volg Fries op Twitter of bekijk zijn LinkedIn-profiel.

                

Joep Rats, directeur Beleid & Vereniging

Joep Rats is sinds december 2010 verbonden aan Bouwend Nederland als directeur Beleid & Vereniging. 'Topprioriteit voor ons blijft het stabiliseren dan wel vergroten van het bouwvolume. Nederland is nog niet af.' Joep was voorheen onder meer lid van het managementteam van het gezamenlijke beleidsbureau van VNO/NCW en MKB-Nederland. Daarvoor was hij secretaris Economische Zaken van MKB Nederland.

Volg Joep op Twitter of bekijk zijn LinkedIn-profiel.

    

Harold Geurts, directeur Bedrijfsvoering & Dienstverlening

Harold Geurts is vanaf september 2015 werkzaam bij Bouwend Nederland en sinds 1 juli 2017 directeur Bedrijfsvoering & Dienstverlening. Hiervoor heeft hij onder andere bij APG en Yacht gewerkt.
Harold heeft als opdracht de vereniging financieel gezond te houden, de individuele dienstverlening naar de leden verder te verbeteren en om projectmatig werken meer te verankeren in de interne organisatie.

Bekijk hier zijn LinkedIn-profiel.