Werken bij BNL

Bouwend Nederland is dé ondernemersvereniging voor de bouw & infra en verenigt ruim 4300 kleine en grote bedrijven. De vereniging behartigt de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maakt zich hard voor vernieuwing in de bouw & infra. De bureauorganisatie van Bouwend Nederland bestaat uit ruim 100 collega's die zich maximaal inzetten voor de individuele, collectieve en maatschappelijke belangen van onze leden. Samenwerken, passie & plezier, professionaliteit en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden.

Adviseur Dienstverlening Binnendienst (1 fte)

Ben jij de ondernemende commerciële schakel die communicatief zeer vaardig is, die graag in contact is met ondernemers over voordelen van het lidmaatschap van Bouwend Nederland en hen hierover adviseert? Dan is dit een mooie functie voor jou! Vanuit ons kantoor in Zoetermeer staan we als afdeling Bedrijfsvoering en Dienstverlening voor de taak om het dienstverleningspakket van Bouwend Nederland dichter bij de leden te brengen. We bieden onder meer een brede adviespraktijk, die voor veel leden een belangrijke reden is voor het lidmaatschap.

Lees meer en reageer op deze vacature

HR-medewerker (0,6 fte)

Ben jij een enthousiaste HR-medewerker en op zoek naar een functie waarin je jezelf kan doorontwikkelen op alle HR-onderwerpen? Ben jij een specialist en echte vakliefhebber op het gebied van HR gerelateerde zaken en vind je het leuk om als vraagbaak te fungeren? Dan is Bouwend Nederland op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling (4 personen) zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je adviseert enerzijds de medewerkers en anderzijds voer je operationele HR-taken uit. Standplaats is ons mooie kantoor in Zoetermeer maar tijdens Corona volgen we de richtlijnen van het RIVM als het gaat om thuiswerken.

Lees meer en reageer op deze vacature