Verenigingsmanager / Kwartiermaker Jong Bouwend Nederland

Verenigingsmanager / Kwartiermaker Jong Bouwend Nederland

Bouwend Nederland werkt voor ruim 4.300 bedrijven en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie in de bouw- en infrasector. Wij behartigen de belangen van een sector met 400.000 arbeidsplaatsen en een omzet van 70 miljard euro per jaar. Dit doen we met ruim 150 veelal hoogopgeleide professionals vanuit onze moderne vestiging in Zoetermeer, vijf regiokantoren in Nederland en vanuit Brussel.

Jong bouwend Nederland (JBN) is een netwerk van leeftijdsgenoten jonger dan 40 jaar die veel met elkaar gemeen hebben, onderling kennis uitwisselen en willen groeien in hun werk. JBN heeft een landelijk bestuur met daaronder regio besturen en kernafdelingen. JBN heeft momenteel ruim 350 leden en veel potentie om verder te groeien.

 

De functie

De functie van Verenigingsmanager van Jong Bouwend Nederland (JBN) betreft een nieuwe functie. Als kwartiermaker richt je op het intensiveren van het landelijke netwerk, je bent hét gezicht voor leden en besturen van JBN en je vergroot de zichtbaarheid van JBN binnen Bouwend Nederland en daarbuiten.

Je initieert en stelt samen met bestuur een plan op dat vervolgens tot uitvoering wordt gebracht. Waar liggen de kansen, waar ligt de toegevoegde waarde van JBN? Tussentijds bewaak je de voortgang en je stelt waar nodig de doelen bij. Je bent hierin de verbindende factor en werkt nauw samen met specialisten van Bouwend Nederland. Ook participeer je actief in projecten die bijdragen aan een vitale bouwsector en pak je kansen op om samen met andere landelijke jongeren platforms evenementen
te organiseren.

Werkzaamheden die hieruit voortvloeien:

  • Het bezoeken en onderhouden van contacten met de leden (groot en klein) en de bestuurders van JBN;
  • Het vergroten van ledenbinding, onderling en met de verschillende regio’s in het bijzonder;
  • Het onderhouden van contacten met stakeholders in andere zakelijke jongeren netwerken zoals bijvoorbeeld Jongeren Platform Verenigd en Jong Techniek Nederland;
  • Aanjagen van en actief participeren in samenwerkingsprojecten die bijdragen aan een vitale bouw- en infrasector;
  • Het zorgdragen voor de inzet van de juiste communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven, seminars, social media, netwerkbijeenkomsten etc.;
  • Het ontzorgen en informeren van alle leden en bedrijven binnen JBN;
  • Het initiëren en uitvoeren van promotionele werkzaamheden voor het aantrekken van nieuwe leden en stakeholders van JBN;
  • Het organiseren en faciliteren van bestuursvergaderingen, ledenbijeenkomsten, seminars en andere ledenpodia;
  • Bijhouden begroting en budgettering van de verschillende activiteiten.

 

Profiel

Net zoals de leden van JBN ben je jonger dan 40 jaar bij aanstelling. Je bent een sociale en ondernemende netwerker. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en je kan partijen met je enthousiasme bij elkaar brengen.

Je hebt minimaal een HBO werk en denk niveau met relevante werkervaring en uitstekende communicatieve eigenschappen. Het nieuwe karakter van de functie vraagt dat je flexibel bent en structuur aanbrengt. Je voelt je prettig in een functie die nog vorm moet krijgen. Om echt tot succes te komen werk je gedisciplineerd en resultaatgericht, ben je enthousiast en creatief, en neem een gezonde dosis humor mee.

 

Wat bieden wij

Bouwend Nederland kent een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris start bij € 3.652,00 bruto per maand voor 38,75 uur per week (fulltime) en kent een uitloop naar € 4.564,00. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en leeftijd. Verder bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, een eigentijdse pensioenregeling en maar liefst 35 verlofdagen op fulltime basis, een eindejaarsuitkering van 5% en scholingsfaciliteiten.

Werken bij Bouwend Nederland is werken aan jezelf, professionals krijgen alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Je komt te werken in een professionele organisatie die beschikt over een sterk netwerk!

 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie en voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Sven Ammann, recruiter Bouwend Nederland: 06-22666068 of s.ammann@bouwendnederland.nl. Wil je solliciteren op deze functie. Gebruik dan de sollicitatieknop en upload je cv en motivatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salaris
€ 3.652 - € 4.564
Standplaats
Landelijk
FTE
Parttime 0.8 FTE
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures