Marketing- communicatiemedewerker (2 x 0,8 fte)

Marketing- communicatiemedewerker (2 x 0,8 fte)

Jij bent van nature de spin in het web, een echte regelaar. Een flexibele doener, goed in het onderhouden van netwerken. Deadlines geven je energie. Je weet een boodschap over te brengen en snapt hoe je iets in de markt moet zetten. Om de dienstverlening en campagnes van Bouwend Nederland dit jaar nóg beter op de kaart te zetten, zoeken wij per direct twee marketing- communicatiemedewerkers.

 

Functie

Bouwend Nederland is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw- en infrasector. De verschillende onderdelen (ledengroepen, regio’s, afdelingen, infraplatforms en vakgroepen) vervullen ieder een eigen rol binnen de vereniging. Gezamenlijk verenigen, verbinden en ondersteunen we bouw- en infrabedrijven en werken we aan een vitale sector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

Bouwend Nederland biedt haar leden een uitgebreid dienstenpakket aan, waaronder trainingen en voordeelcontracten met onze partners. Van verzekeringen tot korting op bedrijfskleding en trainingen. Je ondersteunt de senior marketingadviseur bij het opzetten, vormgeven en stroomlijnen van de communicatie-uitingen voor al onze eigen diensten.

Bouwend Nederland voert verschillende on- en offline campagnes, bijvoorbeeld voor de Tweede Kamerverkiezingen, de Dag van de Bouw en het imago van de bouw- en infrasector. Je ondersteunt de senior communicatieadviseur bij het vormgeven en uitrollen van de campagnes en de corporate communicatie.

 

Werkzaamheden

Je werkt voornamelijk voor de senior marketing- of communicatieadviseur waaraan jij wordt gekoppeld. Samen zorg je voor de ontwikkeling van diverse online en offline communicatiemiddelen en campagnes. In jouw geval; van het regelen van een fotoshoot tot het interviewen van een ondernemer. En van het online plaatsen van artikelen tot het bewaken van planningen. Je werk is dus geen dag hetzelfde. Je bedenkt en levert zowel visuele als geschreven content voor onder andere nieuwsbrieven en social media. Je werkt efficiënt en met plezier samen met je collega’s van de afdelingen ledenvoordelen en communicatie, collega’s van de afdeling beleid en externe partijen zoals bureaus en partners.

 

Profiel

Voor deze functie heb je een mbo- of hbo-opleiding in de richting van communicatie en/of marketing afgerond en je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent dienstverlenend, een doener, ondernemend, een goede netwerker en flexibel. Verder houd je van hard werken, beschik je over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor, ben je oplossingsgericht en werk je nauwkeurig (zeker ook op het gebied van taal). Je hebt kennis en ervaring met het inzetten van social media en hebt ervaring met het gebruik van CMS. Kennis van vormgevingsprogramma’s als In-design en Photoshop is een pre, evenals affiniteit met de bouw- en infrasector.

 

Salaris

Bouwend Nederland kent een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris start bij € 2.607,00 bruto per maand voor 38,75 uur per week (fulltime) en kent een uitloop naar € 3.259,00. Inschaling vindt plaats afhankelijk van ervaring en leeftijd. Verder bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eigentijdse pensioenregeling en maar liefst 35 verlofdagen op fulltime basis, een eindejaarsuitkering van 5% en scholingsfaciliteiten.

Werken bij Bouwend Nederland is werken aan jezelf, professionals krijgen alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Je komt te werken in een professionele organisatie die beschikt over een sterk netwerk!

 

Informatie & solliciteren

We zoeken twee marketing- communicatie medewerkers voor de duur van 1 jaar. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Niels Wensing, manager communicatie. Zijn nummer is 06 - 24 76 20 52. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Sven Ammann via s.ammann@bouwendnederland.nl of 06-22666068. Wil je solliciteren op deze functie? Gebruik dan de sollicitatieknop en upload uiterlijk 12 mei je cv en motivatie.

Salaris
€2.607 - €3.259
Standplaats
Zoetermeer
FTE
Parttime 0.8 FTE
Contract
Tijdelijke functie
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures