Allround Audio- Videotechnicus met camjo en DTP-ervaring

Allround Audio- Videotechnicus met camjo en DTP-ervaring

Bouwend Nederland werkt voor ruim 4.300 bedrijven en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie in de bouw- en infrasector. Wij behartigen de belangen van een sector met 430.000 arbeidsplaatsen en een omzet van 70 miljard euro per jaar. Dit doen we met hoogopgeleide professionals vanuit onze moderne vestiging in Zoetermeer, vijf regiokantoren in Nederland en vanuit Brussel 

 

De functie

Als Allround AV Technicus bij Koninklijke Bouwend Nederland werk je vanuit de studio in het hoofdkantoor samen met de regisseur om diverse online events tot in de puntjes te regelen. Hierbij combineer je je technische kennis met je dienstverlenende ingesteldheid. Daarnaast wordt je ook ingezet voor het draaien en monteren van filmpjes door het land en DTP-klussen, zoals het opmaken van diverse uitingen. 

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Communicatie en ondersteunt op technisch vlak het Evenementenbureau bij die events waarbij audiovisuele hulp nodig is. Binnen deze afdelingen is de interne Bouwend Nederland studio een van onze kroonjuwelen en na verloop van tijd wordt deze ruimte jouw tweede thuis. De medewerkers van het Evenementenbureau helpen jou met de voorbereiding en communicatie met verschillende opdrachtgevers.

Als Allround AV Technicus ben je samen met de regisseur verantwoordelijke voor diverse online events. Tijdens de uitzending zorg je voor het schakelen van de videobeelden zoals presentaties, video’s en camera. Door jouw technische vakkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat onze opdrachtgevers zich 100% kunnen focussen op de inhoud van het online event.

Ter ondersteuning van onze brede communicatie inzet draai je zelfstandig korte video’s met onze eigen apparatuur, veelal op locatie door het land. Je produceert de video van begin tot eind, van het verhaal dat je wil vertellen tot de montage in Adobe Première Pro. De ene dag ben je op pad met onze voorzitter op de Markermeerdijken, een dag later maak je op een bouwplaats een video van een van onze leden. Hiervoor heb je gevoel voor compositie, belichting en audio.

Verder houd je je bezig met DTP-werkzaamheden, zoals een mooie thumbnail voor je video, maar ook de opmaak van rapporten, presentaties, folders, flyers en magazines. Je bent hiervoor niet onbekend met Photoshop of Indesign.   

 

Werkzaamheden

 • Samen met de regisseur verzorg je online uitzendingen, met een extreme focus op het script en elk detail;
 • Jij zorgt voor de technische voorbereiding en je bent op locatie aanwezig voor het vlekkeloos uitvoeren van de uitzending;
 • In de interne studio doe je de live beeldmixing, PTZ bediening en/of streaming met onze mobiele set;
 • Je vertaalt de wensen van klanten in technische opstellingen die vlot en betrouwbaar werken;
  • Je installeert en bedient de technische apparatuur zelfstandig;
  • Je verzorgt en verbetert onze materiaalsets voor live producties en staat in voor de verdere uitbouw van onze webinar studio’s zodat ze steeds op topniveau inzetbaar blijven;
  • Je produceert zelfstandig video’s of ondersteunt collega’s hierbij en hebt genoeg technische kennis om deze video’s te editen;
  • Je bent onze creatieve mastermind als het gaat om DTP-klussen.

 

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een hands-on en stressbestendige teamspeler. Je hebt ervaring met het opzetten van online events op basis van de wensen van verschillende opdrachtgevers, kan zelfstandig draaien en monteren en geen DTP-klus is je te veel. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, kan prioriteren en werkt nauw samen met collega’som diverse online events tot in de puntjes te organiseren en producties op te leveren. Je bent in staat om de doelstelling voor elk project te identificeren en niet uit het oog te verliezen. Je gaat graag de uitdaging aan om je volledig te verdiepen in de technische opstelling van de interne Bouwend Nederland studio om elke opdrachtgever het juiste technische advies te geven.

 

Functie-eisen

 • Een audiovisuele opleiding op minimaal mbo niveau en/of een aantal jaren aantoonbare ervaring als video technicus, bij voorkeur op corporate events;
 • Aantoonbare kennis van videoschakeltechniek met hedendaagse systemen van Barco, Analog Way, etc.;
 • ICT, VC & streaming kennis;
 • Kennis van Adobe Creative Cloud (Première Pro, Photshop);
 • Kennis van camera- en audioapparatuur;
 • Rijbewijs B is een must.

 

Salaris

Wij bieden een salaris van minimaal €2.363,- en maximaal €3.259,-bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast beschikken wij over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eigentijdse pensioenregeling en 35 verlofdagen op fulltime basis. Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van één jaar.

 

Informatie & solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met José Dohle, manager Academy en Evenementenbureau op 06-83178570 of met Niels Wensing, manager communicatie op 06-24762052. Ook kun je terecht op onze website www.bouwendnederland.nl.

Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Sven Ammann, recruiter Bouwend Nederland: 06-22666068 of s.ammann@bouwendnederland.nl. Wil je solliciteren op deze functie? Gebruik dan de sollicitatieknop en upload je cv en motivatie. We zien ook graag een showreel en portfolio van je. De showreel mag via een Verborgen-linkje op YouTube.

 

Salaris
€ 2.363 - € 3.259
Standplaats
Zoetermeer
FTE
Fulltime
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures