Adviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt

Adviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt

Weet jij bedrijven te stimuleren om actief met leren en ontwikkelen aan de slag te gaan, krijg jij er energie van als je een essentiële bijdrage levert aan de aansluiting van onderwijs op de toekomstige vraag vanuit de arbeidsmarkt, én zoek je een functie die een interessante mix kent tussen beleidsmatige elementen en operationele werkzaamheden? Dan is Bouwend Nederland op zoek naar jou!

 

Over ons

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra. Standplaats is ons regiokantoor Randstad Noord in Amsterdam van waaruit wij hybride werken. Met een hecht team van 6 collega’s ondersteunen we, in samenwerking met het regiobestuur, onze leden in Noord-Holland en Utrecht. Instroom van personeel, verduurzaming, digitalisering, innovatie, verbetering van de bedrijfsvoering en continuïteit van de bouwproductie zijn speerpunten van het beleid.

 

Functie

In deze functie behartig je de belangen van de bouw- en infrabedrijven in de regio bij onderwijsinstellingen en lokale- en regionale overheden. Hiertoe maak je enerzijds afspraken met schooldirecties en docenten en anderzijds met directeuren en HR managers van bouwbedrijven. Je zorgt voor regiobeleid mbt instroom, doorstroom en behoud van vakbekwame en getalenteerde bouw- en infraprofessionals bij de bedrijven. Je zorgt voor input van onze lidbedrijven in de (landelijke) beleidsontwikkeling en voor draagvlak bij de lidbedrijven over het door Bouwend Nederland gevoerde beleid. Je vertaalt signalen vanuit onze leden naar strategische doelstellingen en acties. Het initiëren en organiseren van bijeenkomsten is een belangrijk onderdeel van de functie. Regelmatig bezoek je ’s avonds vergaderingen of bijeenkomsten.

 

Profiel

  • Je hebt ervaring in het onderhouden van externe relaties.
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Ervaring op het raakvlak van onderwijs en bedrijfsleven is een pré.
  • Je kunt complexe informatie overbrengen, zowel individueel als aan groepen.
  • Je bent daadkrachtig organisator van bijeenkomsten en kunt bondige notities schrijven.
  • Signalen uit de achterban weet je te interpreteren en te vertalen naar passende acties.
  • Je bent flexibel, collegiaal en in staat innovatief mee te denken aan nieuwe projecten. 
  • Je bent een geboren netwerker die representatief is en dienstverlenend is ingesteld.

 

Wij bieden

Wij bieden een salaris van minimaal € 4.207,00 en maximaal € 5.259,00 op fulltime basis (38,75 uur). Je hebt bij ons maar liefst 35 vakantiedagen op fulltime basis, ruime scholingsfaciliteiten en een eindejaarsuitkering van 5%. Verder bieden wij een leaseauto, laptop en telefoon. Je krijgt volop de ruimte om je talenten te ontplooien.

Bouwend Nederland investeert in de ontwikkeling van medewerkers. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid online trainingsplatform en trainingen volgen wanneer dit jou uitkomt. Ook kun je gebruik maken van een duurzaam inzetbaarheidsbudget en deze inzetten voor bijvoorbeeld die sport waar je energie van krijgt of die je altijd al wilde gaan doen. Daarnaast kom je te werken in een professionele organisatie die beschikt over een sterk netwerk!

 

Informatie en solliciteren

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jan Overtoom via 06- 51517377. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sven Ammann via 06-22 66 60 68 of s.ammann@bouwendnederland.nl. Wil je solliciteren? Gebruik dan de sollicitatieknop en upload je cv + motivatie.

Salaris
€4.207 - €5.259
Standplaats
Amsterdam / Hybride
FTE
Parttime 0.8 FTE
Contract
Vaste functie
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures