Adviseur Dienstverlening Binnendienst (0.6 - 1 fte)

Adviseur Dienstverlening Binnendienst (0.6 - 1 fte)

Ben jij de ondernemende, commerciële schakel die communicatief zeer vaardig is? Adviseer je graag ondernemers over de voordelen van het lidmaatschap van Bouwend Nederland? Ivm ziekte zoeken wij voor minimaal vier maanden een collega. Kom jij ons team versterken? 

 

Dit ga je doen
Als Adviseur Dienstverlening Binnendienst werk je hybride op ons kantoor in Zoetermeer en vanuit huis. Samen met je collega ben je hét aanspreekpunt voor onze leden waar het gaat om praktische vragen over onze ledenvoordelen. Deze komen zowel per e-mail als per telefoon binnen. Daarnaast onderhoud je de dagelijkse contacten met onze voordeelpartners en regel je afspraken bij onze leden voor de Adviseur Dienstverlening Buitendienst.

Je hebt veel telefonisch contact met onze leden. Tijdens deze contactmomenten analyseer je de behoefte en je adviseert hen over passende vormen van onze dienstverlening. Hiermee zorg je voor groei in het gebruik van onze ledenvoordelen met als doel dat de ledenbinding met onze vereniging versterkt. De leads voor partners die uit deze contacten komen worden door jou naar de partner doorgezet en geadministreerd. Omdat we ons werk zo goed mogelijk willen doen haal je ervaringen op over onze dienstverlening en die van onze partners. 

 

Dit ben jij
Je hebt HBO werk- en denkniveau en 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een enthousiast en bevlogen type. Een echter doorwerker, net zoals onze leden. Signalen die je krijgt, weet je te interpreteren en te vertalen naar passende acties.

 

Functie eisen

  • Je bent communicatief handig, zowel aan de telefoon als via mail;
  • Je toont initiatief en bent flexibel;
  • Je houdt overzicht en bent daarbij flink vaardig met Excel;
  • Je bent commercieel en dienstverlenend ingesteld;

 

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een salaris van minimaal €3.224 en maximaal €4.030 bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 5%, een moderne pensioenregeling en (op fulltime basis) 35 verlofdagen.

Je krijgt volop de ruimte om je talenten te ontplooien. We investeren in de ontwikkeling van onze collega's. Je kan bijvoorbeeld gebruikmaken van een uitgebreid online trainingsplatform en trainingen volgen wanneer dit jou uitkomt. Je krijgt een duurzaam inzetbaarheidsbudget en deze inzetten voor bijvoorbeeld die sport waar je energie van krijgt of die je altijd al wilde doen. Daarnaast kom je te werken in een professionele organisatie met een sterk netwerk.

 

Wil je iets vragen of meteen solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roeland Contzé, Manager Partners: 06-51 58 45 02. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sven Ammann via 06-22 66 60 68 of mail. Heb je belangstelling voor deze functie? Gebruik dan de sollicitatieknop en upload je motivatie met CV.

Salaris
€ 3.224 - € 4.030
Standplaats
Zoetermeer / Hybride
Contract
Tijdelijke functie
Contactpersoon
Sven Ammann
Vacatures