Management Leergang

Wll jij als manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op maatschappelijke vraagstukken, zoals verduurzaming van huizen en gebouwen, toekomstbestendig maken van infrastructuur, gezond maken van scholen, digitalisering, vergrijzing en verstedelijking? En tegelijkertijd werken aan je management skills? Schrijf je dan in voor de Management Leergang!

Actuele ontwikkelingen in de bouw- en installatiesector staan in de Management Leergang centraal. Zo maakt het op innovatieve wijze inspelen met je bedrijf op de Bouwagenda, een nationaal innovatieprogramma voor de hele bouwsector, een belangrijk deel van het programma uit. In de Management Leergang wordt een combinatie gemaakt van actuele bedrijfskundige kennis gericht op de eigen sector met het accent op verandermanagement en innovatie, verbeteren van je management skills en werken in teamverband aan een strategisch plan. In deze leergang word je bewust gedwongen over je eigen grenzen heen te kijken!

Er zijn jaarlijks slechts 15 plekken beschikbaar voor deze unieke leergang waar zowel managers van bouw-, infra als installatiebedrijven aan kunnen deelnemen. De leergang bestaat uit een kick-off en vier blokken van twee aaneengesloten dagen, verdeeld over een periode van vijf maanden. Meer informatie over de opzet van de leergang tref je in de onderstaande film en in deze bijlage.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Nathalie van Dalen, programmaleider van de Management Leergang, n.vandalen@bouwendnederland.nl en/ of met Astra Bouwmeester, office manager Economische & Verenigingszaken, a.bouwmeester@bouwendnederland.nl, 079 3 252 168.

Bouwend Nederland Academy

Met de cursussen van Bouwend Nederland Academy kunt u uw kennis, vaardigheden en competenties aanzienlijk vergroten, tegen aantrekkelijke tarieven. Onze aanpak is geheel gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit.