Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

Next step sessies - BNA

De innovatietornado raast door alle sectoren van onze economie. Digitalisering en robotisering veranderen alle spelregels en bieden ongekende kansen. Briljante oplossingen voor prangende problemen. De kansen liggen voor het oprapen. Nee … voor het opscheppen!

Je voelt dat er ook voor jouw bedrijf kansen zijn, maar je weet niet precies waar. Hoe ontdek je dat? En hoe verzilver je de mogelijkheden die je ziet? Je handen jeuken maar je weet niet precies waar je moet beginnen.

Zet nu de ‘Next Step’!

Om innovatie concreet, tastbaar én uitvoerbaar te maken, zijn er nu ‘Next Step Sessies’. Onder leiding van de beste experts zet je je tanden in innovatiekansen uit de Bouwagenda. De eerste editie gaat over ‘Smart Buildings’. Samen met bouw­professionals uit alle disciplines werk je aan een fonkelnieuw idee voor een slim gebouw. Je leert ‘al doende’ hoe je innovaties opspoort én ontwikkelt. Leren door samenwerken, inspireren en - vooral - doen!

download