Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

Terugblik 2017

Bijna vijf jaar mag ik nu uw voorzitter zijn en ik ben trots dat ik dat vertrouwen van de vele leden krijg. Ook de stijging in de ledentallen zie ik als een blijk van vertrouwen van de ondernemers die ons land dagelijks maken en onderhouden.

Vertrouwen en samenwerken waren wat mij betreft de thema’s van 2017. Het consumentenvertrouwen is terug en de economie bloeit. Er wordt weer volop gebouwd en verbouwd. Dat betekent echter nog niet dat alle bedrijven daarvan profiteren. Veel bedrijven hebben nog weinig vet op de botten. En hoewel het beeld dat in de media wordt geschetst anders doet vermoeden, zijn de marges in onze bedrijven niet erg
groot. Maar het gaat veel beter dan we de afgelopen jaren gewend waren, en deze trend zal zich doorzetten, daar heb ik vertrouwen in.

download