Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

BouwendNL 2013 - nummer 7

In zijn begroting voor 2014 zet het kabinet vooral in op bezuinigen en niet op investeren, zo bleek op Prinsjesdag 2013. Bouwend Nederland zet het komende jaar alles op alles om juist het investeren weer bovenaan op de politieke agenda te krijgen. Voorzitter Maxime Verhagen vertelt in deze editie van BouwendNL hoe dat wordt aangepakt. Het SER Energieakkoord kan de bouwsector veel werk opleveren.

In het themadeel over duurzaamheid meer informatie over het verduurzamen van de gebouwde omgeving en de wijze waarop het bedrijfsleven daarvan maximaal kan profiteren. Verder in dit nummer de introductie van het nieuwbouwkeurmerk van BouwGarant, waarmee het nodige marktvoordeel is te behalen, en een artikel over het belang en de voordelen van ketensamenwerking.

download