Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

BouwendNL 2014 - nummer 2

Een week na de gemeenteraadsverkiezingen 2014 staat BouwendNL volledig in het teken van de gemeenten. Uiteraard blikken we in dit nummer terug naar de gemeeenteraadsverkiezingen (#GR2014). Wat heeft Bouwend Nederland gedaan in aanloop naar de verkiezingen en waarom? Welke thema’s hebben we geagendeerd en wat zien we daarvan terug in de programma’s?

Daarnaast willen we vooral ook vooruit kijken. Want gemeenten spelen een grote rol in het herstel van de bouw en infrasector. In BouwendNL leest u in welke gemeenten de nieuwe wethouders op stage zullen gaan. Ook vertelt de Eindhovense wethouder van wonen, wijk en ruimte Yasin Torunoglu wat hij haalt én wat hij brengt naar de Gemeentelijke bouw- en infraoverleggen. En vertelt Jan Kappert van de gemeente Haarlem over het toepassen van past performance als gunningscriterium.

Lees deze publicatie download