Regio Randstad Noord

Welkom

Bouwend Nederland Regio Randstad Noord is onder meer gesprekspartner bij de provincies en gemeenten inzake onderwerpen van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en mobiliteit. Daarnaast onderhouden wij contacten met onderwijsinstellingen.

Dialoogbijeenkomsten en Tiny Houses

8 februari is de bijeenkomst 'Bouwen aan Ruimte voor wonen & werken’ en ‘Verduurzaming van de gebouwde omgeving’ in het Centrum voor Duurzaam Renoveren, Modemweg 3 te Amersfoort.
Bekijk de uitnodiging >>

Op 14 februari is de expertsessie van Bouwend Nederland & politiek regio Alkmaar/Heerhugowaard met Maxime Verhagen.
Bekijk de uitnodiging >>

Donderdag 21 februari is de bijeenkomst 'Bouwen aan Ruimte voor wonen & werken’ en ‘Verduurzaming van de gebouwde omgeving’ in het Van der Valk Hotel in Utrecht.
Bekijk de uitnodiging >>

Op donderdag 22 februari is er een expertsessie van Bouwend Nederland & politiek regio West-Friesland.
Bekijk de uitnodiging >>

15 maart in Uitgeest samen met afdeling IJmond-Kennemerland.

Tiny Houses

Bouwend Nederland zet een Tiny House in tijdens een Roadshow langs negen gemeenten om aandacht te vragen voor maatschappelijke vraagstukken en oplossingen gerelateerd aan de bouw- en infrasector.
Steeds meer maatschappelijke opgaven liggen op het bordje van de gemeente. Daar worden de keuzes gemaakt die ertoe doen voor veel burgers. Daar wordt beleid concreet. En het verschil gemaakt. Voor Bouwend Nederland reden om het bouwgeluid onder de aandacht van de gemeentelijke politiek te brengen, onder andere door de Tiny House op diverse locaties neer te zetten.

Het Tiny House is de hele dag geopend voor geïnteresseerden. Het is een uitgelezen kans om deze nieuwe en veelbesproken woonvorm van dichtbij te zien én om een gesprek met de lokale politiek aan te gaan. U als lid van Bouwend Nederland komt toch ook?

Data:
28 februari Haarlem
Tiny house op het Houtplein in Haarlem (tegenover het provinciehuis). Daar zal een dialoog plaatsvinden tussen leden, lokale politici en geïnteresseerden over woningbouw, verduurzaming en de infrastructuur in Haarlem in de komende jaren. Tijden: 10-16.00uur

5 maart Amsterdam
Tiny House op het Gustav Mahler plein, een dialoogbijeenkomst tussen wethouders, raadsleden en ondernemers onder leiding van Maxime Verhagen namens Bouwend Nederland.


www.bouwendnederland.nl/kiesvoorbouwen