Bouwend Nederland Telefonie

Met mobiele telefonie via Bouwend Nederland Telefonie bel je over de betrouwbare netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone. Hou de kosten lekker laag met onze zakelijk Sim Only abonnementen voor ondernemers. Wij berekenen geen aansluitkosten & overstapkosten en je ontvangt ook nog een mooie korting.

Afbeelding Bouwend Nederland Telefonie

De voordelen op een rij

  • Minimaal 15% korting op KPN
  • Minimaal 10% korting op Vodafone
  • Minimaal 5% korting op T-Mobile
  • Geen aansluitkosten en geen overstapkosten

Hoe profiteer je?

Benieuwd of we jouw telefoonrekening ook omlaag krijgen? Daag ons gerust uit. Wij onderhandelen met de grote telecomproviders en jij ontvangt de korting. Bel vandaag nog met een van onze adviseurs: 0348 – 49 50 41 (ma-vrij 8:30 tot 17:30). Of plan een gratis adviesgesprek via de website: www.helpdesktelefonie.nl

Bijzonderheden

  • Tijdbesparing. Geen tijd om het beste abonnement uit te zoeken? We bekijken jouw verbruik en vinden het voordeligste abonnement.
  • Onafhankelijk advies. Bouwend Nederland Telefonie is niet afhankelijk van 1 telecomprovider. Ons advies is altijd onafhankelijk.
  • Van 1-150 nummers. Van 1 Sim Only abonnement tot 150 nieuwe toestellen...  Wij regelen het voor je en jij profiteert altijd van extra korting.
  • Ook voor snel tijdelijk internet op de bouwplaats. Vast of mobiel met 10% korting. We helpen je met de beste oplossing. Regel het voor de start van de bouw.

Wie is wie?

Bouwend Nederland Telefonie wordt uitgevoerd door sTN Dienstencentrum. Al 25 jaar werken we vol trots samen met branche-, inkoop- en koepelorganisaties. We bundelen contracten en behalen voordeel. Kies je voor Bouwend Nederland Telefonie? Dan kies je voor de beste prijs met ouderwets goede service.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.