Collectieve energie-inkoop - Hellemans Consultancy

Windmolens

Door de collectieve inkoop van energie profiteer je van de beste energiedeal met uiterst scherpe energietarieven en bespaar je op jouw energiekosten.

Voor de leden van Bouwend Nederland heeft energieadviesbureau Hellemans Consultancy uit geselecteerde leveranciers het beste aanbod uit de markt onderhandeld. Niet alleen een scherp tarief, maar ook de beste contractvoorwaarden.

Ontzorging

Zelf op zoek naar het beste energiecontract? Niet meer nodig, dat heeft Hellemans Consultancy al voor je uitgezocht. Daarbij is niet alleen naar het tarief gekeken, maar ook naar de contractvoorwaarden.

Loopt je huidige contract binnenkort af? Dan kan je direct instappen en profiteren.
Loopt je huidige contract nog langer dan een jaar? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen op een rij

  • Scherpe leveringstarieven
  • Uitstekende contractvoorwaarden
  • Overstappen zonder rompslomp
  • Een goed bemande servicedesk en ondersteuning voor en tijdens je contract
  • Automatisch nieuw aanbod als je energiecontract afloopt
  • Eén partij voor al je energievraagstukken
  • 12% korting op uurloon adviesdiensten
  • 6% korting op uurloon factuurcontrole en energiebeheer

Om een voordeelberekening te kunnen maken heeft Hellemans je huidige aansluit-, verbruiks- en tariefgegevens nodig. Zorg ervoor dat je een recente jaarnota beschikbaar hebt en deze meestuurt met je aanvraag.

Wie is wie?

Hellemans Consultancy is het grootste energieadviesbureau voor de zakelijke markt in Nederland en is al ruim 10 jaar de drijvende kracht achter diverse energiecollectieven voor verschillende branches.

Hellemans Consultancy onderhandelt voor haar collectief EnergyDeal continu met alle leveranciers om het beste aanbod voor de deelnemers uit de markt te halen. Natuurlijk ligt daarbij de nadruk op de tariefstelling, maar ook alle andere contractvoorwaarden worden in de onderhandelingen nadrukkelijk meegenomen. Met meerdere leveranciers zijn meerjarige prijs- en conditieafspraken gemaakt.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.


Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.