Werkplekbenodigdheden - Lyreco

Volledige ontzorging op het gebied van kantoor- en werkplaatsbenodigdheden

Afbeelding Werkplekbenodigdheden - Lyreco

Wil je graag samenwerken met een leverancier die je kan ontzorgen op het gebied van kantoor- en werkplaatsbenodigdheden? Kies dan voor het uitgebreid aanbod van Lyreco.

De pen waarmee je jouw collega op een post-itje bedankt. De veiligheidshelm die het noodlot de pas afsnijdt. Het papier waarop je een belangrijk contract afdrukt. Maar ook het mondmasker en de desinfecterende producten waarmee je de verspreiding van het covid-19 virus voorkomt. Zonder er bij stil te staan maken tal van producten en oplossingen op de werkplek ons leven eenvoudiger.

Al sinds 1926 zorgt Lyreco als totaalleverancier ervoor dat bedrijven zich kunnen focussen op waar het echt om draait. Met tal van diensten en meer dan 11.000 producten biedt Lyreco al haar klanten een totaaloplossing. Dat scheelt je op de werkvloer heel wat tijd en energie. Laat ons zorgen voor je werkplek zodat jij je kan focussen op je prioriteiten. Via het ledenvoordeel met Bouwend Nederland bestel je bovendien extra voordelig!

De voordelen op een rij

  • Gemiddeld voordeel van 50% op de meest gebruikte kantoorartikelen.
  • Extra individuele korting op jouw meest gebruikte artikelen.
  • 38% korting op het overige assortiment uit de voorraad (ruim 11.000 artikelen).
  • Eenvoudig bestellen via de webshop.
  • Leveringsgraad meer dan 99,4%.
  • Vandaag vóór 17.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
  • Geen bezorgkosten voor bestellingen vanaf € 25,-.

Bijzonderheden

  • Tweemaal per jaar wordt de lijst ‘veel gebruikte artikelen’ actueel gemaakt op basis van de door leden van Bouwend Nederland bestelde artikelen.
  • Om direct online de Bouwend Nederland korting te zien en te bestellen dien je een VIP-login aan te vragen.
  • Ruim aanbod werkkleding en PBM's

Wie is wie?

Lyreco is actief in 25 landen op 3 continenten. Dit maakt Lyreco één van de belangrijkste wereldwijde spelers voor de distributie van kantoor- en werkplekoplossingen. Lyreco werkt in al deze landen met dezelfde systemen en procedures waardoor overal dezelfde hoge kwaliteit en service gegarandeerd kan worden.

 

Hoe beoordelen andere lidbedrijven dit voordeel?

Bekijk de verschillende beoordelingen via onderstaande widget van klantenvertellen. Via deze tool verzamelen we alle beoordelingen en gaan we aan de slag met de feedback die hieruit naar voren komt. Zo zorgen we ervoor dat onze ledenvoordelen blijven aansluiten bij jouw wensen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.