Selecta

Ben je op zoek naar optimale koffievoorzieningen voor je bedrijf met de beste prijs? Selecta adviseert je graag bij het vinden van de juiste koffievoorziening en het creëren van de ideale koffiebeleving bij jou op locatie.

Afbeelding Selecta

Verschillende leden van Bouwend Nederland besteden hun koffie- en frisdrankenvoorziening uit aan Selecta, omdat ze zich hierover geen zorgen willen maken. Met Selecta kun je altijd rekenen op de persoonlijke aandacht die je als klant verdient. Zodat je bij wat er ook gebeurt, van één ding altijd zeker bent: jouw kopje koffie is perfect geregeld.

Selecta is de Europees marktleider in koffieoplossingen en biedt deze via meerdere kanalen aan. Elke dag voorzien zij zeven miljoen koffieliefhebbers van hun favoriete kop koffie met als doel kleine geluksmomentjes te creëren.

Een toegewijd klantenservicenetwerk in dertien landen zorgt ervoor dat ze hun beloften kunnen nakomen. Met een eigen koffiebranderij beheerst Selecta het hele proces van boon tot de kop koffie en is vastbesloten de perfecte koffiebeleving te bieden.

De voordelen op een rij

  • € 600,- korting op automaten.
  • 10% - 35% korting op koffie.
  • 10% - 25% korting op overig assortiment.
  • Gratis service- en onderdelencontract vanaf € 1.000,- ingrediënten omzet*.
  • Diversiteit aan zetsystemen: bonen, instant, freshbrew en capsules.
  • Naast Pelican Rouge ook de merken Lavazza, miofino en Starbucks On the Go.

* Aan het gratis service- en onderdelencontract zijn voorwaarden verbonden.
Vraag hiernaar bij de accountmanager in jouw regio.

Bijzonderheden

  • (Tijdelijke) huur mogelijk op bouwlocatie of op kantoor.
  • Ook voor fresh food automaten, snack- en frisdrankautomaten.

Wie is wie?

Selecta is de Europees marktleider in koffieoplossingen en biedt deze via meerdere kanalen aan. Elke dag voorzien zij zeven miljoen koffieliefhebbers van hun favoriete kop koffie met als doel kleine geluksmomentjes te creëren. Een toegewijd klantenservicenetwerk in dertien landen zorgt ervoor dat ze hun beloften kunnen nakomen. Met een eigen koffiebranderij beheerst Selecta het hele proces van boon tot de kop koffie en is vastbesloten de perfecte koffiebeleving te bieden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.