Z login (eHerkenning)

Als erkend aanbieder van eHerkenning helpt Z Login ondernemers al jaren met een zekere keuze voor eHerkenning. Het juiste niveau, de goede machtiging en oplossingen voor beheer, zijn net zo belangrijk als de prijs. Bij Z login vindt je snel en eenvoudig wat je nodig hebt.

Afbeelding Z login (eHerkenning)

eHerkenning is een initiatief van de Rijksoverheid voor veilig inloggen bij (overheids)organisaties, speciaal voor bedrijven. Ondernemers of medewerkers van een organisatie kunnen zich met één inlogmiddel veilig en eenvoudig identificeren bij ruim 500 organisaties. Je hoeft hierdoor niet steeds opnieuw wachtwoorden aan te vragen en te onthouden.

De voordelen op een rij

  • 15% korting op de tarieven voor Z login EH1, EH2, EH2+ en EH3
  • 15% korting op de aanschaf van een OTP device
  • Gratis Beheermodule voor overzicht
  • 1 digitale sleutel voor meer diensten
  • Alle betrouwbaarheidsniveaus mogelijk

Bijzonderheden

Wie is wie?

Unifiedpost Group biedt eHerkenning aan onder de naam Z login. Voorheen heette dit ZET solutions.

Belastingdienst en UWV

Om in te loggen bij de Belastingdienst of het UWV heb je eHerkenning niveau 3 nodig. Steeds meer overheidsinstanties verplichten eHerkenning niveau 3 en daarmee gaat het de standaard worden. Log je wel eens in bij het UWV om werknemers ziek te melden, of ga je gebruik maken van Mijn Belastingdienst Zakelijk? Dan kun je het best zo snel mogelijk eHerkenning niveau 3 aanvragen.

Ketenmachtigingen

Wanneer je gebruik maakt van een intermediair (bijv. een accountant) om bij het UWV of de Belastingdienst in te loggen namens je organisatie, dan kan dit met behulp van een ketenmachtiging. Je hebt dan zelf geen eHerkenning nodig, maar je intermediair wél.

Bij Z login kun je heel eenvoudig een ketenmachtiging afgeven, bekijk de website voor de mogelijkheden.

Beheermodule van Z login

Zijn er binnen je bedrijf meer mensen die inloggen bij verschillende overheidsorganisaties? Dan kan het lastig zijn om dit te beheren. Om overzicht te houden kun je dan gebruikmaken van de beheermodule van Z login. Hierin kan de beheerder binnen een bedrijf zien wie er allemaal eHerkenningsmiddelen hebben, op welk niveau en bij welke dienst men namens het bedrijf mag inloggen. In de beheermodule kunnen er ook direct wijzigingen worden doorgevoerd zoals bijvoorbeeld werknemers (tijdelijk) schorsen. Wanneer je eHerkenning niveau 3 aanvraagt krijg je automatisch toegang de beheermodule van Z login.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.