Bouwend Nederland Brandstof(pas)

Bespaar met een tankpas van Bouwend Nederland Brandstof op jouw brandstofkosten en profiteer van betaalgemak, uitgestelde betaling en recht op btw-aftrek.

Afbeelding Bouwend Nederland Brandstof(pas)

Het ledenvoordeel Bouwend Nederland Brandstof wordt uitgevoerd door VBW Facilitaire Diensten BV te Ede. VBW verzorgt al jaren brandstofpassen van Esso, Total, BP, Texaco, Argos, Greenpoint, Q8, Tango, OK en Sakko en vanaf heden ook Shell en is daarmee het best landelijk dekkend netwerk (ruim 2.400 stations).

Met een brandstofpas van Bouwend Nederland krijg je een vaste korting* op de landelijke adviesprijs. Door de ‘laagste prijsgarantie’ betaal je automatisch de lokale pompprijs als deze lager is dan de adviesprijs minus de korting.

De voordelen op een rij

  • BP-pas: geldt voor de merken BP, Total, Texaco, Greenpoint, Esso (voorheen Texaco, nu ook met label EuroGarages) en Argos.
  • Esso-pas: ook geldig bij Shell.
  • Total-pas: geldt voor Total.
  • Q8/Tango-pas: geldt voor Q8/Tango, OK, SAKKO en Avia.

De tankpassen worden na circa een week bezorgd, een werkdag later volgen de bijbehorende PIN-codes. Vanaf dat moment kan je met korting tanken.

Bijzonderheden

  • Per tankpas wordt jaarlijks slechts € 7,95 administratiekosten berekend
  • Eigen pompinstallatie mogelijk

* korting
De totale korting per keten is tot 12 cent. Voor alle details zie https://brandstofcollectief.nl/BNL/.

** btw-aftrek
De Belastingdienst staat alleen btw-aftrek op brandstof toe wanneer de betaling is gedaan met een brandstofpas, pinpas of creditcard op naam van de onderneming of wanneer je een factuur op naam hebt. Bij een contante betaling of een betaling met een privé-pas heb je dus geen recht op de btw-aftrek.

Vlotte overgang!


Bij de overgang naar de Bouwend Nederland Brandstofpas zijn wij vlot en vakkundig geholpen. De overgang nam weinig tijd in beslag en we profiteren nu van voordeel aan de pomp.

Hans Kerkhoff
Rutte Wegenbouw

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.