Renault

Zoek jij de beste oplossing voor je dagelijkse bedrijfsvoering? Renault helpt je graag bij het selecteren van de juiste voertuigen voor jouw bedrijf.

Afbeelding Renault

Renault biedt een breed gamma aan van personenauto’s tot bedrijfswagens, inclusief een range aan elektrische varianten (incl. op- en ombouw) en straks ook met Plug-In Hybride en Hybride varianten. Dankzij onze jarenlange partnership met Bouwend Nederland, beschikken onze adviseurs over de juiste praktische kennis en ervaring om met jou mee te denken in je zoektocht naar de beste wagenpark-oplossing, inclusief op- en ombouw en eventuele laad-infrastructuur.

Wil je graag een adviseur van Renault spreken? Informeer dan bij je dichtstbijzijnde Renault-dealer naar de Accountmanager Zakelijke Markt. Hij of zij komt graag naar je toe om je totale mobiliteitsbehoefte te bespreken

De voordelen op een rij

  • Interessante kortingen bij koop én/of lease van elk Renault én Dacia- model, met elke brandstofsoort, bij elke Renault- dealer in Nederland. Bekijk de volledige lijst met kortingen onder het onderdeel 'Handige downloads'
  • Renault biedt ook verschillende laadoplossingen. Vraag je dealer naar de mogelijkheden of bezoek de website van Renault.
  • Het Renault Z.E. (elektrische) gamma biedt je een enorme voorsprong in het kader van MVO en helpt je bij jouw onderscheidend vermogen

Bijzonderheden

  • In 2020 introduceert Renault een aantal belangrijke nieuwe modellen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Renault Kangoo, de nieuwe Renault Captur, de nieuwe Mégane. Ook introduceren wij nieuwe technologieën, zoals plug-in hybride en hybride op onze personenauto’s, en waterstof op onze Kangoo Z.E. en Master Z.E. bedrijfswagens.
  • Renault is pionier op het gebied van elektrische voertuigen en bouwt al sinds 2011 haar aanbod van elektrische personen- en bedrijfswagens steeds verder uit.
  • Het landelijk dekkende Renault PRO+ dealernetwerk is specifiek gespecialiseerd in bedrijfswagens.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

De beste optie voor ons bedrijf!


We hebben een uitvraag gehad met Mercedes, Renault, Volkswagen en Opel. Renault kwam door het ledenvoordeel met Bouwend Nederland als beste uit de bus.

Pascal Winters
Retail Bouw Nederland