Renault

Zoek jij de beste oplossing voor je dagelijkse bedrijfsvoering? Renault helpt je graag bij het selecteren van de juiste voertuigen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van Bouwend Nederland van aantrekkelijke kortingen.

Renault bedrijfswagens

Renault biedt een breed gamma aan van personenauto’s tot bedrijfswagens, inclusief een range aan elektrische varianten (incl. op- en ombouw) en ook met Plug-In Hybride en Hybride varianten. In 2022 komt Renault met een revolutionaire elektrisch Megane E-TECH electric. Tevens is de Trafic ook vernieuwd in 2022, voorzien van de beste oplossingen voor de klus. Dankzij het jarenlange partnership met Bouwend Nederland, beschikken de Renault adviseurs over de juiste praktische kennis en ervaring om met jou mee te denken in je zoektocht naar de beste wagenpark-oplossing, inclusief op- en ombouw en eventuele laad-infrastructuur.

Wil je graag een adviseur van Renault spreken? Informeer dan bij je dichtstbijzijnde Renault-dealer naar de Accountmanager Zakelijke Markt. We komen graag naar je toe om je totale mobiliteitsbehoefte te bespreken.

De voordelen op een rij

  • Interessante kortingen bij koop én/of lease van elk Renault én Dacia- model, met elke brandstofsoort, bij elke Renault- dealer in Nederland. Bekijk de volledige lijst met kortingen onder het onderdeel 'Handige downloads'.
  • Renault biedt ook verschillende laadoplossingen. Vraag je dealer naar de mogelijkheden of bezoek de website van Renault.
  • Het Renault Z.E. (elektrische) gamma biedt je een enorme voorsprong in het kader van MVO en helpt je bij jouw onderscheidend vermogen.
  • Alle Renault bedrijfswagens zijn geschikt voor milieuvriendelijke HVO100. Hiermee kan je tot 90% Co2 uitstoot besparen.

Bijzonderheden

  • In 2022 introduceert Renault een aantal belangrijke nieuwe modellen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Renault Trafic, Renault Kangoo E-TECH, de nieuwe Megane E-TECH electric en Austral, opvolger van de Kadjar. Met in 2022 een volledig nieuwe bedrijfswagens line-up, Megane E-TECH electric en nieuwe Arkana, is er altijd een Renault die bij je past.
  • Renault is pionier op het gebied van elektrische voertuigen en bouwt al sinds 2011 haar aanbod van elektrische personen- en bedrijfswagens steeds verder uit. Met momenteel een elektrische personen- of bedrijfswagen in elk segment.
  • Het landelijk dekkende Renault PRO+ dealernetwerk is specifiek gespecialiseerd in bedrijfswagens. Hier kunt u terecht voor een vrijblijvend advies gesprek over de beste bedrijfswagen oplossingen.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

De beste optie voor ons bedrijf!

We hebben een uitvraag gehad met Mercedes, Renault, Volkswagen en Opel. Renault kwam door het ledenvoordeel met Bouwend Nederland als beste uit de bus.

Pascal Winters
Retail Bouw Nederland