Adviseurs 3.0 B.V. is het adviesbureau voor certificering in de bouw. Met specifieke kennis van de bouw en infra branche weten zij als geen ander hoe een management systeem zou moeten werken. Daarbij focussen zij zich op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Duurzaamheid wordt overgelaten aan zusterbedrijf De Duurzame Adviseurs. Veiligheid en Kwaliteit pakken de Adviseurs 3.0 op aan de hand van de Veiligheidsladder, VCA, ISO 27001, AVG, ISO 9001 en ISO 14001.

Adviseurs 3.0 B.V. staan voor kwaliteit en leveren daarom altijd 100% garantie op het behalen van het certificaat (mits er voldoende medewerking is vanuit de organisatie). Het resultaat is een managementsysteem dat voor de organisatie werkt in plaats van andersom.

De voordelen op een rij

  • 15% korting op de vaste prijzen
  • Gratis deelname aan kennisseminars en webinars
  • 100% garantie op het te behalen certificaat

Adviseurs 3.0 begeleiden je op het gebied van:

  • Veiligheidsladder
  • VCA
  • ISO 27001
  • AVG
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • En nog veel andere specifieke ISO en BRL normeringen

Uiteraard gecombineerd met de kennis van zusterbedrijf De Duurzame Adviseurs waarmee je verder wordt geholpen met o.a. de CO2-Prestatieladder, MVO Prestatieladder etc.

Wie is wie?

De Adviseurs 3.0 vinden het leuk en belangrijk om met klanten een band op te bouwen en houden wel van een lolletje. Als ze je begeleiden zou er zo maar eens gelachen kunnen worden! Over de jaren hebben ze veel ervaring opgedaan in de praktijk en delen ze hun kennis graag met je tijdens één van de gratis seminars.

Adviseurs 3.0

 

Specifiek voor de bouw: ISO 27001 en de Veiligheidsladder

De komende jaren zal er steeds vaker actief worden gevraagd naar de Veiligheidsladder en de ISO 27001. Adviseurs 3.0 heeft hiervoor een enorme kennisbank voor ontwikkeld. Door middel van gratis webinars en seminars helpen zij bedrijven om de kennis op te doen over deze normen.

 

Voor 2022 moeten bedrijven die werken volgens de Goverance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) al aantonen te voldoen aan trede 2 van de Veiligheidsladder. Daarnaast zal ook de ISO 27001 ook steeds vaker verplicht worden gesteld bij aanbestedingen van o.a. Prorail en Rijkswaterstaat. Begin daarom nu al met het inwinnen van informatie via de gratis webinars en seminar en voorkom dat je te laat start. De gemiddelde implementatieperiode van dergelijke managementsystemen is namelijk 9 maanden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.