ArboDuo - Arbodienstverlening

Als ondernemer in de Bouw & Infra wil je één ding: ondernemen. Doen waar je goed in bent. Ben je tegelijkertijd werkgever, dan kunnen er ook zaken op je bord liggen waar je niet op zit te wachten. Zoals het behoud van vakkrachten en het voorkomen van fysieke belasting en langdurig verzuim.

Afbeelding ArboDuo - Arbodienstverlening

Bij wie kun je dan terecht voor hulp en advies? Bij iemand die je begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in de bouwbranche, kennis van die prachtige branche heeft en die weet wat er in jouw omgeving speelt. Iemand die je altijd kunt bellen voor een persoonlijke afspraak, maar die je net zo makkelijk digitaal of online bereikt. Maar vooral: iemand die zaken voor je regelt en je helpt. Sommige zaken lijken klein, maar kunnen een grote impact hebben. Zaken die je bedrijf gezond houden. Onder andere door de mensen in je bedrijf gezond te houden.

ArboDuo is al jarenlang partner van Bouwend Nederland en helpt bouw- en infrabedrijven met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook jij kunt blijven doen waar je goed in bent: (ver)bouwen, aanleggen en ondernemen. Dagelijks staat ArboDuo klaar voor 6.500 (gelieerde) bouw- en infrabedrijven en 53.000 werknemers in deze sector.

De voordelen op een rij

  • 20% korting Totaalpakket : Arbopakket Bouwend Nederland.
  • 18% korting Activiteitenpakket Bouwend Nederland.
  • 5% korting op overige verzuimpakketten.
  • 5% korting op re-integratieactiviteiten en RI&E.
  • 5% korting op de consultancy uren.
  • Vergoeding casemanagement i.c.m. een verzuimverzekering van De Goudse of Nationale Nederlanden.
  • 15% korting op het Arbeidsdeskundig onderzoek.

Verzuimloket Bouwend Nederland

Een zieke werknemer kost je al snel € 250 per dag. Een duurzame en snelle werkhervatting is dan ook heel belangrijk. Samen met De Goudse Verzekeringen en Nationale Nederlanden biedt ArboDuo het Preventie- en Verzuimloket van Bouwend Nederland. Je krijgt gegarandeerde budgetten van beide verzekeraars voor preventie en re-integratie bij (dreigend) arbeidsongeschikte werknemers. Omdat beide verzekeraars het casemanagement volledig vergoeden, zijn de abonnementskosten van een totaalpakket uiterst laag (€ 89,95). Vanzelfsprekend werkt ArboDuo ook nauw samen met Volandis voor de uitvoering van de DIA en het PAGO. Het is mogelijk om maatwerk te produceren in combinatie met een jaaropdracht.

Bijzonderheden

  • Gratis: Goed Geregeld Check.
  • Uitvoering van het pakket Preventiezorg (Volandis).

Wie is wie?

ArboDuo is de branchespecialist en samenwerkingspartner van branche-organisaties in de bouw en transport. Daarnaast is ArboDuo al jaren samenwerkingspartner van een aantal verzuimverzekeraars. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor de betreffende branche of verzekeraar, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken).

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers uit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.