Arbodienstverlening - ArboDuo

Wil je graag je verzuimaanpak, re-integratie én het gezond en fit houden van je werknemers efficiënter aanpakken binnen jouw organisatie? Dan ben je bij ArboDuo aan het juiste adres. Het bedrijf heeft namelijk een ruime ervaring in de bouw- en infrasector en weet als geen ander wat er speelt.

Afbeelding Arbodienstverlening - ArboDuo

We hebben jarenlang plezier van de wegen, bruggen en kantoren die de bouw en infra oplevert. Dat willen we zo houden, dus moeten we aan de slag met dé uitdaging van de sector: het hebben en houden van duurzaam inzetbare, productieve werknemers die langer kunnen doorwerken. 

ArboDuo is de branchespecialist en partner van Bouwend Nederland. De aanpak is gericht op specifieke oplossingen voor de bouw en infra, zoals het behoud van vakkrachten en het voorkomen van fysieke belasting en langdurig verzuim. ArboDuo ondersteunt de leden van Bouwend Nederland om verzuim van werknemers aantoonbaar te verlagen en laag te houden.

Bij de verzuimbegeleiding draait alles om een snelle, verantwoorde werkhervatting. Je hebt een vaste bedrijfsarts met kennis van de branche en je re-integratie- en preventieadviseur is je vaste contactpersoon voor al je vragen. Dankzij de unieke, op data gebaseerde, effectieve aanpak van verzuimbegeleiding kunnen jouw verzuimende werknemers bewezen sneller en duurzaam weer aan het werk en bespaar je flink op je verzuimkosten.

De voordelen op een rij

  • Gratis de Goed Geregeld Check
  • 20% korting op het totaalpakket
  • 18% korting op het activiteitenpakket
  • 5% korting op de verzuimpakketten
  • 2% korting op re-integratieactiviteiten en RI&E
  • 5% korting op de consultancyuren (zoals veiligheidskundige, arbeid- & organisatiedeskundige en arbeidshygiënist)
  • Vergoeding casemanagement i.c.m. een verzuimverzekering van De Goudse en Nationale Nederlanden
  • 12% korting op het Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Uitvoering van het pakket Preventiezorg (Volandis)

Verzuimloket Bouwend Nederland

Een zieke werknemer kost je al snel € 250 per dag. Een duurzame en snelle werkhervatting is dan ook heel belangrijk. Samen met De Goudse Verzekeringen en Nationale Nederlanden biedt ArboDuo het Preventie- en Verzuimloket van Bouwend Nederland. Je krijgt gegarandeerde budgetten van beide verzekeraars voor preventie en re-integratie bij (dreigend) arbeidsongeschikte werknemers. Omdat beide verzekeraars het casemanagement volledig vergoeden, zijn de abonnementskosten van een totaalpakket uiterst laag (€ 85,- in 2020). Vanzelfsprekend werkt ArboDuo ook nauw samen met Volandis voor de uitvoering van de DIA en het PAGO. Het is mogelijk om maatwerk te produceren in combinatie met een jaaropdracht.

Wie is wie?

ArboDuo is de branchespecialist en samenwerkingspartner van branche-organisaties in de bouw en transport. Daarnaast is ArboDuo al jaren samenwerkingspartner van een aantal verzuimverzekeraars. Onze kennis en expertise zijn gebundeld in specifieke oplossingen voor de betreffende branche of verzekeraar, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken).

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers uit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.