De Duurzame Adviseurs

De Duurzame Adviseurs begrijpen als geen ander dat certificeren of rapporteren over CO2, energie of MVO is voor veel organisaties een uitdaging is. Daarom gaan De Duurzame Adviseurs samen met jou de uitdaging aan om de mogelijkheden in kaart te brengen én helpen ze je graag om ambities waar te maken!

Afbeelding De Duurzame Adviseurs

Toegevoegde waarde leveren, dat is waar De Duurzame Adviseurs voor staan. Daarbij zorgen zij ervoor dat duurzaamheid in alle lagen van de organisatie gaat leven. De missie van De Duurzame Adviseurs is om ervoor te zorgen dat hun klanten daadwerkelijk enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaan! Zij besteden veel aandacht aan bewustwording én zorgen ervoor dat er op een heldere en pragmatische wijze gerapporteerd wordt.

De voordelen op een rij

 • 15% korting op de vaste prijzen
 • Gratis deelname aan kennisseminars en webinars
 • 100% garantie op het te behalen certificaat

De Duurzame Adviseurs kunnen jou begeleiden op het gebied van:

 • CO2-Footprint
 • CO2-Prestatieladder
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (van Certificaat tot MVO Jaarverslag) Circulair bouwen / ondernemen
 • Energy Efficiency Directive (EED)
 • Informatieplicht Energiebesparing
 • Gebouwlabels

Bijzonderheden

 • De Account Manager Zakelijke Markt komt graag naar je toe om je totale mobiliteits¬behoefte te bespreken
 • Neem deel aan de bijeenkomsten van Stichting Nederland CO2 Neutraal. Het leukste reductie-initiatief van Nederland waarmee je aan de 3.D.1 en 5.C.1 eis voldoet. Het lidmaatschap van de Stichting valt buiten het ledenvoordeel.
 • Voor de uiteindelijke certificering van je bedrijf kun je ook terecht bij onze ledenvoordeelpartner NCK

Wie is wie?

De Duurzame Adviseurs willen daadwerkelijk verandering gaan realiseren. Ze doen dit met een team vol enthousiasme mensen, gedreven door passie en enthousiasme voor duurzaamheid. Het zijn realistische idealisten die zowel winst voor het milieu als de portemonnee belangrijk vinden.

Nederland CO2-Neutraal, het leukste CO2-reductie initiatief van Nederland!

De CO2-Prestatieladder vraagt om een actieve deelname aan een CO2-reductie initiatief wanneer je als bedrijf in het bezit bent van het certificaat. De Duurzame Adviseurs hebben de voorkeur om een totaalconcept aan te bieden en daarom hebben we 5 jaar geleden onze Stichting Nederland CO2 Neutraal opgericht. Naast het feit dat we organisaties willen begeleiden en ondersteunen in dit reductie initiatief, willen we een actieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. Daarom is Nederland CO2 Neutraal niet alleen geschikt voor bedrijven met het CO2-Prestatieladder certificaat, maar ook voor organisaties die op een leuke, actieve manier bezig willen zijn met verduurzaming. 

De evenementen van Nederland CO2 Neutraal – Besloten bijeenkomst voor leden

De evenementen van Nederland CO2 Neutraal worden vier keer per jaar met veel enthousiasme en passie georganiseerd. We starten deze dagen met een besloten gedeelte waar slechts toegang is tot de 180 leden van de Stichting.

Tijdens deze bijeenkomsten staat het CO2-reductie initiatief vanuit de CO2-Prestatieladder centraal. Als lid van Stichting Nederland CO2 Neutraal lever je hier een actieve bijdrage aan middels de workshops. Tijdens deze workshops komen organisaties die dezelfde workshop hebben gekozen bij elkaar om over het gekozen onderwerp essentiële informatie op te doen. Het voornaamste doel van deze sessies is elkaar inspireren en motiveren tot nieuwe initiatieven.  Het idee achter de workshop is dat we er zeker van kunnen zijn dat ieder lid kan voldoen aan de 3.D.1 en/of 5.C.1. eis van de prestatieladder.

De evenementen van Nederland CO2 Neutraal – Plenaire middagbijeenkomst

Het tweede gedeelte van de dag bestaat uit een plenaire bijeenkomst. Voor dit gedeelte nodigen wij altijd bekende/ informatieve sprekers uit die informatie en kennis kunnen delen. Wat we hierbij vooral belangrijk vinden is dat de spreker het publiek inspireert en enthousiasmeert. In het verleden hebben bijvoorbeeld André Kuijpers, Jan Rotmans, Katja Schuurman en Wilco van Rooijen bij ons op het podium gestaan. Ook nodigen wij tijdens het tweede gedeelte van de dag verschillende standhouders uit. Dit zijn vaak bedrijven die duurzame oplossingen bieden en je dus een handje kunnen helpen. Je ontmoet daarnaast ongeveer 300 gelijkgestemde bedrijven, een ideaal moment om in gesprek te gaan met andere bedrijven.

 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek dienstverlening

Wil jij ook weten hoe je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening met je te bespreken.

Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.